1. Globális ezüst nanoanyagok, mint átlátszó vezetõi piac 2017 - gyártók, beszállítók és elõrejelzések 2022

- Aug 15, 2017-

A globális piackutatási jelentés az ezüst nanoanyagokról, mint a Transparent Conductor Market 2017 egy professzionális és alapos átfogó tanulmány az ezüst nanoanyagok világszerte vezető átviteléről.

 

Ezt a sajtóközleményt az SBWire eredetileg forgalmazta

 

Deerfield Beach, FL - (SBWIRE) - 08/01/2017 - Új jelentés az ezüst nanoanyagokról mint áttetsző vezetőre különböző alkalmazási szegmensekben, például diagnosztikai, antibakteriális, vezetőképes és optikai alkalmazásokban, mivel nagyobb termikus és elektromos Vezetőképesség, amely segít a rendszertervezésben. Az ezüst nanoanyag felvétele magasabb az érintőképernyős piacon, mivel nagyobb vezetőképességgel rendelkezik.

 

Az elkövetkező években az ezüst nanoanyagok várhatóan más átlátszó vezetékekkel szembeni merev versenyben vannak, mivel más anyagokat is folytatnak kutatások, amelyeket átlátszó vezetőként használnak. Azonban ez az ezüst nanorészecske az egyetlen átlátszó vezető, amely képes rugalmasságot biztosítani a megjelenítéshez és az érzékelőtervekhez. Ezek a funkciók teszik a szegmenset az átlátható vezetőpiac magasabb bevételtermelő szegmensének. A jelentésben profilozott vállalatok a Cambrios, a Carestream, a Cima NanoTech, a Blue Nano, a Clear Jet, a Saint Gobine, a Seashell Technology és az egyéb Silver Nano anyaggyártók.

 

Ingyenes ezüst nanoanyagok mintapéldánya mint átlátszó vezetőképességi piac @ http://www.marketresearchstore.com/report/world-silver-nanomaterials-as-transparent-conductor-market-68331#RequestSample

 

Az elmúlt néhány évben az ezüst nanorészecskéket funkcionális komponensként használják különféle érzékelőkben és termékekben a rendkívül hatékony optikai tulajdonságaik miatt. A színezékekkel és pigmentekkel szemben, ahol a színek függenek az elemek alakjától és méretétől, az ezüst nanorészecskék nagyon hatékonyak a szétszóródásban és a fényviszonyok megvilágításában. Az ezüst nanorészecskék rendkívül interaktívak a könnyű médiumokkal, és ezek a tényezők a piaci növekedés kulcsa. A gömbölyű ezüst nanoanyagok (SPR) a hullámhossz csúcsértékre hangolhatók a törésmutató megváltoztatásával, és ez a fő oka annak, hogy az ezüst nanoanyagok növekvő elfogadása jelenik meg a kijelző rendszerekben.


Egy pár:A vezető festékek és beillesztés: mindent a módosítása Következő:A nanorészecskék jobb LED-eket, láthatatlanná tevő köpenyeket tudnak ösztönözni