Vezetőképes tinta piacok 2017-2027: Előrejelzések, technológiák, játékosok

- Aug 21, 2017-

LONDON, július 17, 2017/PRNewswire /--tíz éves piaci előrejelzések szegmentált alkalmazások és anyagok, a kritikus alkalmazás felvételik technológia, céges profilok

A vezetőképes tinta piac lesz több, mint 1900 tonna 2017-ben

 

Töltse le a teljes jelentés: https://www.reportbuyer.com/product/4727849/

 

 

 

Ez a jelentés rendelkezik a leg--bb átfogó és hiteles 1900 tpa vezető festékek és beillesztés piacon, giving részletes tíz éves piaci előrejelzések szegmentált alkalmazás és anyag típusú. A piaci előrejelzések az űrtartalom és a tinta érték szerepel.

 

Ez magában foglalja a kritikus értékelés a versengő vezető festékek és beillesztés technológiák, beleértve a tüzelés-típusok paszták, PTF-ek, lézerrel kivágott vagy fénykép-mintás paszták, nanorészecskék, nyújtható festékek, a penész festékek, réz, réz/ezüst ötvözetek, nanocarbons, és több. Itt a vázlat a legújabb teljesítmény szinteken/folyamatban, technológiai kihívásoknak, beszállítóink, meglévő és kialakulóban lévő cél piac és előrejelzéseket adott esetben.

 

Azt is előírja, egy részletes értékelését több mint 25 alkalmazási ágazatokban. Itt, elemezzük a piac szükségleteit / követelményeit, megvitassák az üzleti dinamika, piacvezetők és technológiai trendek, konkurens megoldások, a legújabb termék/prototípus indított kulcsszereplők módosítása és a piaci előrejelzésekhez, és értéke. A piacok közé tartozik a napelemek, érint képernyő széle elektródák, autóipari (defoggers, ülés Foglaltság érzékelőkkel, ülés fűtés, stb), penész elektronika (gépjármű, otthon készülék, etc_, elektronikus textil és hordható elektronika, 3D-s antennák és konform nyomtatás, EMV-árnyékolás, 3D-s nyomtatott elektronika, ITO csere (hibrid, közvetlen nyomtatás, stb.), nyomtatott piezoresistive, ellenálló és bio érzékelők, PCB (DIY/amatőr, profi, vetőmag-és-lemez), (HF, UHF) RFID- és nyomtatott TFT, memória, OLED és nagy felületű LED-világítás, rugalmas e-olvasó és tükröző bemutatás, nagy felületű melegítők (akkumulátor, növény, ülés, stb.), vezetőképes tollak, digitalizálókkal és így tovább.

 

A jelentés is terjed több mint 130 vállalat. A legtöbb biztosítunk betekintést alapuló elsődleges intelligencia révén interjúk, látogatások, konferencia, kiállítás kölcsönhatások, személyes kommunikáció, és így tovább. Több mint 50 biztosítunk teljes interjú-kiindulópontul szolgáló társaság profilok, beleértve a részletes SWOT elemző és IDTechEx Index. Ez a cég biztosít érték betekintést cég elhelyezése, stratégia, a lehetőségek és kihívások.

 

Páratlan piackutatási és betekintést

E jelentés alapján éves kutatás. Az elmúlt öt évben egyedül, elemzőink van megkérdezett több mint 100 ipari szereplők, meglátogatta számos felhasználó / szállítók szerte a világban, részt vett több mint 20 vonatkozó konferenciák, kiállítások, globálisan, és dolgozott együtt, sok ipar játékosok, hogy segítsen nekik a stratégia e piac felé. Például csak tavaly meglátogattuk 10 kiállítások, Japán, USA, Tajvan, Korea, Németország, UK, és így tovább, hogy a jelentés frissítése. Ezt megelőzően elemzőink aktív szerepet a forgalmazását hővezető paszták, különösen a fotovoltaikus ipar. Ezzel párhuzamosan, a IDTechEx szervezett a vezető globális konferenciák és kiállítások a nyomtatott elektronika az elmúlt évtizedben Ázsia, Európa és USA. Ezeket mutatja egyesítheti a teljes értéklánc nyomtatott elektronika, beleértve a vezető festék ajánlókat, nyomtatók és végfelhasználók. Ez adott nekünk a játékosok és a legújabb piackutatási páratlan hozzáférést.

 

Keres a következő nagy dolog

A vezetőképes tinta iparág van, még mindig keresi a következő nagy dolog. Kedvezőtlen közvetítődik a kötet befektetéskivonással vezetett a legtöbb szállítók új születőben lévő lehetőségeket keresni. Az elterjedt stratégia, most, hogy olyan széles a lehető, vetés több születőben lévő piacon, annyi Vásárlói visszajelzés-mint lehetséges megszervezésében és létrehozásáról érték hálózatok korai termék portfólióval rendelkeznek. Szállítók is most intenzíven nézni egy másik, gyorsan indít a hasonló termékek, ami kikezdi a differenciálás. Ez hozza a szállítók a bind: másrészről, meg szeretné tartani a technológia titkos, a hosszú, a tökéletes őket házon belül, de másrészt, meg kell tenniük, a piacra korán mert ők vágynak Vásárlói visszajelzés az új piacokon, ahol sem a számok az érdem sem az ügyfél igényeit jól ismertek. Mindezek ellenére, az iparág több feltörekvő alkalmazások olyan területet határozott 2013-2016 időszakban, arra törekszik, hogy megfiatalítani magát.

 

Változó üzleti táj

A kötet fotovoltaikus piaci akarat csinál jól-ban az első felében köszönhetően a feed-in-tarifa Kínában fenyegető végéig 2017. Ez pontosan jó hír a krémet és púdert szállítók, azonban továbbra is a gazdasági ágazat érintett, hogy ez május nyúl után csúcs ezüst fogyasztás hamarosan ez erősen ár versenyképes piacon, hogy látja, csak a további innovációt. A érint képernyő széle elektróda piac továbbra is formálják az évelő trend, szűk a keret. Ez a tendencia már vezettek be a új fénykép-mintás és a lézer-cut paszták L/S a 20/20 eléréséhez. Ilyen tinta újítás eddig lehetővé tették a nyomtatás, hogy versenyképes maradjon, de az ágazat továbbra is érintett itt is hogy porlasztás lesz még egy fenyegetés az elkövetkező években, mivel az L/S tovább zsugorodik.

 

Új növekedési lehetőségek jelennek meg

A penész elektronika (IME) mögötti jelenetek érdeklődést továbbra is erőteljes. Az iparág valójában a csúcspont a siker után több hamis indulások. Az első hullám a termékek közel piaci bevezetése, van lét növel-a érték-hálózatok és a kötet gyártók a korábbinál elkötelezettebb.

 

Nyújtható paszták száma folyamatosan növekszik. Két év vagy tehát ezelőtt néhány ajánlókat kínált ilyen festékek, de az elmúlt negyedévben egyedül mi wikipédistával legalább tíz szállítók. Több festék alapú e-textil termékek indított, de kötetek továbbra is kicsi és gyenge értéklánc. Az ipar azonban már egyre nagyobb lendületet, mint ez keres részére a első nagy sikertörténet.

 

Aeroszol és más érintés nélküli nyomtatási folyamatok most egy fő versenyző részére nyomtatás antennák és más vezető nyomok a 3D-s objektumok. Megvan a termelési kapacitás most, különösen Ázsiában és számos nyersanyag-beszállítók van képzett termékeik-val ezek folyamat. Kereskedelmi folyamatban van állítva továbbra is itt. EMV-árnyékolás van kialakulóban, mint új érdeklődési terület. Elvárjuk konform EMI árnyékolás bevonatok zsetonok száma, a fogyasztói elektronika, gyorsan növelni.

 

A verseny között a porlasztás és festék-szóró lesz, és belül festékek a verseny lesz a részecskeméret, a nano festékek kínál vékonysága, míg mások alacsonyabb költségek. Közvetlen nyomtatott fém háló filmek alatt 5um linewidths most is lehetséges, bár a legtöbb prototípusok még mindig a kísérleti szakaszban. Mindazonáltal azok hosszú távú veszélyt jelentenek, más fém háló folyamatok egy olyan iparágban, egyre inkább árérzékeny. Több ezüst Nanorészecske TCF technológiák elvesztették kereskedelmi lendületet, de újszerű újak jelennek meg, hogy a helyüket. Hibrid megoldások továbbra is a stop-start kereskedelmi haladás.

 

Az autóipar alkalmazások, például ülés nyomtatott Foglaltság érzékelőkkel nyomtatott kapacitív érzékelők és infotainments modulok ülés fűtőberendezések nagyrészt továbbra is a fejlődés. Erőfeszítések fejlesztésére és kereskedelmi nyomtatási ablak de foggers polikarbonát táptalajokon is fokozzák, míg a nyomtatott fém háló, ablak jelenik meg, de foggers a korai stádiumú technology tervezetbe az őrnagy OEMs.

 

3D nyomtatott elektronika (3DPE) továbbra is az innováció lehetőséget elöl. Dedikált 3DPE nyomtatók számának értéke is emelkedik, míg a tinta szállítók fog kifejleszteni, alacsony hőmérsékletű festékek kompatibilis a különböző felületek. Hobbyist/DIY NYÁK nyomtatók csökkent volna az érdeklődés jelenik meg, a zümmögés eltűnik, míg a nyomtatók célja a szakmai végén a piac lassan tör be a piacon. A vetőmag-és-lemez PCB megközelítés technológiailag érett lesz, de lesz küzd, hogy megtalálja a megfelelő költségelőny egy széles körben elterjedt kapcsolóval kényszeríteni.

 

Nyomtatott nagy felületű piezoresistive, kapacitív és bioszenzorok van készlet-hoz válik egyike a legnagyobb összetevők a nagyobb nyomtatott elektronikai ipar. Itt, a festékek fogják használni, mint nyomtatott busz bárok és kapcsolatok. Annak ellenére, hogy a technológiai fejlesztések nyomtatott tranzisztor és a memória továbbra is keresni alkalmazások. Speciális készítmények nyomtatott hátlap összeköttetések a rugalmas e-olvasók, és rugalmas jeleníti meg fogja látni a kis gém, a rövid - hoz közeg-időszak. Nagy felületű LED sémáknak történt nyomtatásra lassan megtalálja az utat a piacra bár FPCB verseny marad, míg az elsődleges kihívás lesz fejlesztése és végén világítás termékek értékesítése.

 

Vannak számos egyéb alkalmazásokat fejlesztenek hővezető paszta, which we fontolja meg, mi a jelentésben részletesen. Példák közé tartozik a fűtés, akkumulátor pack és növényi fűtőberendezések, frekvencia-szelektív windows és sok több. Senki nem akarja-hoz lenni hátrahagyott ezek piacok azonban képviseli a jövőbeli növekedési lehetőségeket. Sőt mint mutatott alul, kutatási IDTechEx előrejelzések, hogy ezekben az ágazatokban kialakuló növekedni fog válni, hogy közel egy $400m piaci lehetőséget 2027. A hajó a vitorlázás most, és senki nem akar-hoz lenni hátrahagyott. Éppen ezért a vállalatok vannak most források elosztásának, iterációjával készítmények, és a fejlődés kereskedelmi ökoszisztémák. Ez az oka a vezetőképes festék üzleti szinte új életre éledt újra.


Egy pár:Ezüst nanorészecskék piacvezetője Következő:Ezüst nanorészecskék piackutatási jelentés