Vezetőképes tinták 2017-ben: a következő nagy dolog,

- Feb 28, 2017-

A vezetőképes festék ipar még mindig keresi a következő nagy dolog. Mellékhatások verseny nyomása a mag térfogata piacokon vezetett a legtöbb beszállító keresni az új születő lehetőségeket. Az elterjedt stratégia most, hogy olyan széles termékportfólió lehetséges, vetés több születő piacokon, megszervezésében annyi ügyfél visszajelzést lehet, és létrehozza értékhálózatok korán.

Szállítók most is intenzíven nézni egymást, gyorsan indít hasonló termékek ami kikezdi differenciálás. Ez teszi a szállítók a bind: egy Egyrészt akarnak tartani technológiák sokáig titokban, hogy tökéletes számukra a házon belüli, de másrészt, meg kell venni, hogy a piac a korai, mert vágynak vevői visszajelzések az új piacokon ahol sem a számok-of-érdem, sem a fogyasztói igények jól ismertek.

Mindezek ellenére, az iparág azonosított több új alkalmazások területeken a 2013-2016 időszakban, mivel arra törekszik, hogy megfiatalítja magát. Most tehát a nyomon a fázisban számos fronton. Ebben a cikkben, röviden felvázolja a fejlődés több feltörekvő ágazatokban ugyanakkor azonosítja a legújabb trendi születő alkalmazási területek. Vegye figyelembe, hogy az alkalmazások felsorolása nem adott fontossági sorrendben.

Hogy megtanulják a részleteket a vezető festék ipar, beleértve a legújabb technológiák, valamint értékelését több mint 24 meglévő és új alkalmazások, olvassa el a jelentést vezető festék Markets 2017-2027: előrejelzések, Technologies, játékosok. Ez a jelentés a leginkább up-to-date változata a mérvadó és átfogó jelentés lett az ipari referencia.

A fotovoltaikus (PV): A PV ipar továbbra is a fő hangerő / bevételi vezető égetés típusú paszták. Az ipar nem fog felszabadítani magát a hosszú távú trendek: az alacsony költségek kilogrammonként és inkrementális innováció alacsonyabb ezüst fogyasztás egy szelet. Összességében arra számítunk, 2017 lesz az az év, amely tanúja az első félidőben boom köszönhetően a várható vége betáplálási tarifák Kínában; az év, amikor az a tendencia, diverzifikált porellátóként tovább fog bár a dominancia japán gyártó (k) nem bontható és az év, amikor a bejelentett $ 140.000.000.000 kínai beruházás a napelemes iparág eloszlatni a gond a másik kipukkanásához.

Érintőképernyő él elektronika: Ez az iparág által vezérelt költségek és a nyomás, hogy szűk a keret. Ez az iparág, az elmúlt két évben tapasztalt fokozatos változást a fotokémiai és lézerrel vágott tinták kezdett helyettesíti a szokásos polimer vastag fóliák (PTF), hogy 20um alatti vagy csíkszélesség-over-távolság (L / S) arány. A tendencia folytatódik, és a verseny között, rézkarc és nyomtatási megoldások tovább fokozza. Összességében arra számítunk, hogy 2017 lesz az az év, amikor a szállító felzárkózzanak fotokémiai és lézerrel vágott teljes lesz, ami a veszteség árrés körül, és az év, amikor az új folyamatok túl szitanyomás veszik komolyabban.

Formán elektronika (IME): A mögötti jelenetek érdeklődés IME továbbra is erőteljes. Az első hullám a termékek közel piaci bevezetés, az érték hálózatok fokozódik, hangerő gyártók tevékenyebb volt, mint valaha, és az anyag készlet átalakulásából túl vezető festékeket tartalmaznak átlátszó vezető film, szenzorok, aktuátorok, és így tovább. Összességében arra számítunk, hogy 2017 az év, amikor IME alkalmazások végre nőnek év után a be-és kikapcsolása kezdődik.

EMI árnyékolás: EMI árnyékolás van kialakulóban, mint új terület. A zsetonok száma közvetlen EMI árnyékolás védelmet várhatóan gyorsan növekedni az elkövetkező években. A verseny között lesz porlasztás és a festék szóró, és ezen belül tinták a verseny lesz a szemcseméret nano tinták kínál soványság, míg mások jóval alacsonyabb költségek. Összességében arra számítunk, 2017 az az év, amikor a szolgáltatók gyűjteni több tudás a piaci igény, létrehozza a potenciális ügyfélkapcsolatok, és meg kell kezdeni a különböző új minősítési folyamatokat.

Elektronikus textil (e-textil): Az a szám, nyújtható paszták a piacon, vagy a késői stádiumú prototípus fázisban van a nő. Két évvel ezelőtt, vagy csupán néhány beszállító kínált ilyen festékek de most sok bebizonyították képesség. Az e-textil értéklánc még mindig gyenge, az árak még mindig túl magas és tinták általában versennyel szembesülnek alternatív megoldások, mint a vezető fonalak. Összességében arra számítunk, 2017 lesz az az év, amikor az újabb festék-alapú e-textiltermékek indítanak; az év, amikor mennyiségek kicsik maradnak; és az év, amikor az e-textilipar egész hüvelyk közelebb nagy sikertörténet.

Alkalmazkodó nyomtatás: Aerosol és egyéb non-contact nyomtatási eljárások ma már olyan nagy versenyző nyomtatás antennák és egyéb vezető nyomok 3D objektumokat. A termelési kapacitás már létezik az iparban, különösen Ázsiában. Sok anyag szállítói is minősítik a termékeket ezekkel folyamatban, bár a végfelhasználók is mondják, hogy a legtöbb túlzott ígérjen szállít különösen a vezetőképesség szintje alacsony hőmérsékletű hőkezelés. Összességében arra számítunk, 2017 lesz az az év további járulékos anyagok fejlesztések és a megnövekedett eladások ellenére potenciális kihívásokat end fogyasztói elektronikai piacon.

Nyomtatott átlátszó vezető film: A technológiai fejlesztések a csúcspont, amely lehetővé teszi a nagy teljesítményű nyomtatott fémháló filmek linewidths alább 5 ym. Ezek a fejlesztések még a kísérleti szakaszban szűk web méretű vagy magas költségei, de mégis jelent hosszú távú kockázatot jelent más fém háló folyamatok egyre költség-érzékeny iparágban. Számos ezüst nanorészecske TCF technológiák elvesztette kereskedelmi lendület miatt a vállalati csődök és a pénzforgalom kérdések, de az új újak jelennek meg, akik a helyüket. Összességében arra számítunk, 2017 lesz az az év, amikor a nyomtatott fémháló megoldások haladás mentén technológia lejárati sávok, de ne legyen kereskedelmi hatása.

Automotive: Az autóipar továbbra is vonzó marad piaca paszta szolgáltatók hosszú távú kiszámítható bevételi tételek. Alkalmazások, mint a nyomtatott ülésfoglaltság érzékelő, nyomtatott kapacitív érzékelők infotainments modulok, vagy ülésfűtés nagyrészt továbbra is folyamatban van. Az erőfeszítések fejlesztésére és a kereskedelemben nyomtatott ablak de-frosters on polikarbonáthordozóval fokozza. Összességében azt is elvárják, 2017 lesz az az év, amikor IME kérelmek gépjárműbeltér kerül be, és az év, amikor a nyomtatott fém háló ablak de-frosters jelenik meg a korai szakaszban technológia menetrendek nagyobb OEM.

Stretchable tinták túl elektronikus textíliák: Stretchable festékek is használhatók az alkalmazásokban túl e-textíliák, mint a rugalmas / nyújtható áramköröket vagy orvostechnikai eszköz. Rugalmas, nagyon hajlékony vagy rugalmas áramkörök nyomtatott áramkörök nem lehet megvalósítani, funkcionalitás azonban továbbra is szenved a szokásos hiányosságait korlátozott képességű, pitch felbontás és forraszthatóság. Az orvosi eszközök, különösen, ha hosszú és rugalmas összeköttetéseket szükséges használat kényelmét, a nyomtatott sorok előnyt. Összességében arra számítunk, 2017 lesz az az év, amikor a meglévő nem nyomtatott FPCBs továbbra is uralják.

3D nyomtatott elektronika (3DPE): azonosítottunk 3DPE mint innovációs lehetőséget előtt a vezető tinta területet. Az ötlet mögött 3DPE az, hogy egyesíti a 3D nyomtatás műanyag nyomtatási vezetőképes tinta, hogy személyre szabott 3D-s alakzatokat beágyazott áramkört. Ez lehetővé teszi a tervezés és a 3D-s nyomtatás a "smart" tárgyakat. Az ugyanis, hogy az innováció létrehozásában alsó vezetőképesség tinták és jó tapadás sokféle műanyag felületeken. Összességében arra számítunk, 2017 az az év, amikor azt látjuk, több 3DPE berendezések be a piacra, és az év, amikor azt látjuk, a bejelentést a tinta termékek, amelyek kifejezetten ezen a piacon.

Nyomtatott áramköri: Tulajdonképpen nyomtatott PCB kapott megújult érdeklődés 2016 Ez volt köszönhető, hogy a fokozott erőfeszítéseket körül tintasugaras nyomtatott egy-, két- és többrétegű PCB célja mind az amatőr és professzionális végén a piac. A használata a nyomtatott-és lemez megközelítés teszi a PCB-k is még mindig finomítani sok vállalat, főleg Japánban és Koreában. A technológia érettebb, mint korábban, de a költségek szempontjából még nem elég ahhoz, hogy egy alternatívát nyújt az érettebb, sokkal megbízhatóbb és nagyobb mennyiségű terhelő technológiával. Összességében arra számítunk, 2017 az az év, amikor a hype körüli amatőr / DIY PCB nyomtatók megnyugodni, míg a szakmai többrétegű NYÁK nyomtatók továbbra lassú és kis léptékű piaci penetráció. A technológiai haladás a nyomtatott-és lemez is a háttérben folytatódik, jórészt az ázsiai laboratóriumokban, anélkül méltó kereskedelmi bevezetés.

Nyomtatott tranzisztorok és memória: nyomtatott tranzisztor és az emlékezet, bizonyos szempontból, egy régi alkalmazás ötlet. Nyomtatott tranzisztorok nem sikerült teljesíteni az ígéreteiket. Most azonban, a technológiai haladás, különösen Japánban, ígéretes elég feléleszteni érdeklődés a téma iránt. Itt finom nyomtatás keskeny vonalak lesz szükség. Nyomtatott memória szintén a félig kereskedelmi termelés évek óta, és most a kérdések körül hozam jobban kezelhetők. Összességében arra számítunk, 2017 az az év, amikor a keresési különleges alkalmazásokhoz nyomtatott tranzisztorok és a memória folytatódik, és az év, amikor a tinta a szállítók egyre elkötelezettebb nyomtatókkal, hogy jobban testre kínálatukat.

Nagy felületű LED világítás tömbök: A kereskedelmi tevékenység köré nyomtatás nagy felületű LED sorok kezd felvenni. A technológia alapja volt a döntéshozatal az elmúlt 4-5 évben. Most van több végfelhasználó érdeklődés és kreatív erőfeszítést cégek feljebb a lánc, mint a nyersanyag-beszállítók. A technológia követelmények egyszerűek, de nem nyomtatott megoldásokat is szerelhető kihívást alapuló magas vezetőképesség és az alacsonyabb energiafogyasztás. Ezért összességében azt várjuk, 2017 lesz az az év, amikor az értékesítés növekedése idén jóllehet egy nagyon kis alap.

Számos más alkalmazások, amelyek számára kifejlesztett vezető paszta, amely általunk vizsgált jelentés részletesen. Ilyenek például a nagy felületű érzékelő rendszerrel / rendszerek, akkumulátor és növényi melegítők, frekvencia-szelektív ablakok, és még sok más. Kérjük, tekintse meg az vezetőképes festék Markets 2017-2027: előrejelzések, Technologies, játékosok többet megtudni ezeket a piacokat.


Egy pár:vezetőképes festék Következő:Alkalmazások Silver nanoszálak átlátszó levezetése Film és elektróda Elektrokémiai kondenzátor