A globális napelem paszta a piac mérete és piaci részesedése 2017-2022 között

- Sep 09, 2017-

A napelemes paszta kristályos szilícium napelemek előállításához használt elektronikus paszta. Az elülső oldaloldó paszta, a hátsó ezüst paszta és az alumínium paszta besorolható. Az elülső vezető paszta összegyűjti a napelem által előállított villamos energiát, míg a hátsó paszta továbbítja az összegyűjtött energiát a rendszerbe. A pasztának döntő hatása van a sejtek konverziós hatékonyságára, és ezért fontos szerepet játszik a kristályos szilícium napelemek teljesítmény-költség arányában. Ezek a vezető paszták az egyetlen napelem gyártási költségének 30-40% -át teszik ki, a paszta bármilyen kisebb változása hatással lesz a konverziós hatékonyságra.

 

A jelentés globális és regionális szintű előrejelzést és elemzést tartalmaz a napelemes paszták piacára vonatkozóan. A tanulmány a 2012-2016-os évek történelmi adatait és a 2017 és 2022 közötti előrejelzést tartalmazza mind a mennyiségek, mind a bevételek alapján. A tanulmány magában foglalja a napelemes paszták piacának vezetõit és korlátait, valamint az elırejelzési idıszakban a keresletre gyakorolt ​​hatását. Ezenkívül a jelentés magában foglalja a napelemes paszták piacán globális szinten elérhető lehetőségek tanulmányozását.

 

Böngésszen a teljes tartalomjegyzék és az adat táblák között

 


Egy pár:Fokozott alkalmazásának egészségügyi ezüst nanorészecskéket csábítja a kereslet Következő:A vezető festékek és beillesztés: mindent a módosítása