Vezetőképes tinta piacok 2016-2026: Előrejelzések, technológiák, játékosok

- Jan 11, 2017-

NEW YORK-I, December 12, 2016/PRNewswire /Ezüst pehely, ezüst nanorészecskék, réz festékek és paszták, a grafén és azon túl

Ez a jelentés rendelkezik a leg--bb átfogó és hiteles a vezető festékek és beillesztés piac, ad részletes tíz éves piaci előrejelzések szegmentált alkalmazás és anyag típusú. A piaci előrejelzések az űrtartalom és a tinta érték szerepel. Is magában foglalja a kritikus értékelés a versengő vezető festékek és beillesztés technológiák, beleértve a tüzelés-típusok paszták, PTF-ek, ezüst nanorészecskék, nyújtható festékek, festékek IME, réz, és így tovább.

Ez a jelentés is ad a tényeken alapuló és éleslátó elemzés minden meglévő és kialakulóban lévő cél alkalmazások. A célalkalmazásokhoz biztosít egy helyzetértékelő és/vagy az időjárás a címezhető piac, fő tendenciákat és kihívásokat, legújabb eredmények prototípus-gyártási indított és a IDTechEx betekintést a piaci potenciál.

Biztosítunk egy részletes elemzést legalább 17 meglévő és a kialakulóban lévő alkalmazás ágazatokban, beleértve a szilícium napelemek, UF/UHF RFID-címkék, érint képernyő széle elektródák, autóipari, az in-mould elektronika, e-textil, 3D-s antennák, 3D nyomtatott elektronika, asztali PCB-nyomtatók, ITO csere, OLED világító, és mások.

A piaci előrejelzések építik a modelleket, amelyek elsődleges iparág bemenetek, IDTechEx és vállalati látogatások alapulnak, és előzetes gazdasági tapasztalni a IDTechEx. Világosan körvonalazni, és igazolja a feltételezések, racionális, trendek és a mi előrejelzések alapjául szolgáló tényleges adatpont. Jelentésünk nyújt több mint 50 interjú-alapú Cégprofil

Páratlan üzleti intelligencia és a piaci információk

E jelentés alapján éves kutatás. Elemzőink sok éves gyakorlati tapasztalatai és vezetőképes festékek, beillesztés üzleti élvonalban létrehozása egy több milliárd dolláros iparág fontos szerepet játszik. Az elmúlt öt évben egyedül a csapat interjút, és több mint 50 felhasználó és a különböző típusú vezető festékek és paszták profilozott. Minden évben mi tanult többet a piacon, és finomítottak a mi elemzés, betekintést és előrejelzések.

Ezzel párhuzamosan, a IDTechEx szervezett a vezető globális konferenciák és kiállítások a nyomtatott elektronika az elmúlt évtizedbenAsia,EurópaésAMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK. Ezeket mutatja egyesítheti a teljes értéklánc nyomtatott elektronika, beleértve a vezető festék ajánlókat, nyomtatók és végfelhasználók. Ez adott nekünk a játékosok és a legújabb piackutatási páratlan hozzáférést.

Vezetőképes festékek és tészta üzlet: minden változik

A vezetőképes festékek, paszták piacon csaknem eléri$1 .7ba jelenlegi fém áron 2026. Mikro-méretű ezüst hővezető paszták dominálnak a piacon, kontrolling szinte az egész piacot, 2016-ban. Ezüst nanorészecskéket akarat azonban válik egyre versenyképesebb, megállapítás használata egy sor feltörekvő alkalmazások ágazatok válni egy$80ma piaci 2026. Réz továbbra is viszonylag éretlen technológia, de korlátozott siker elérése érdekében, mint új gyógyító rendszerek vannak telepítve, hogy nyissa ki az ajtót, hogy réz tinta értékesítés.

A napelem-iparág lesz 1,5 k tonna piacon a szitanyomott égetés-típusú hővezető paszták 2016-ban. A beillesztés szinten egy új csoportot a szállítók hamarosan uralni ezt az üzletet, míg por szinten felhasználó akarat kényszerít keresztül a változatosabb szállító alap. A érint képernyő széle elektróda piac továbbra is a visszaesés. A linewidth több mint távolság (L/S) csökkent a 20/20, rámenős képernyő nyomtatás standard PTF-ek, annak határain túl, és kinyitotta az ajtót, hogy photocurable paszták. Rézkarc-alapú technikák talál további lehetőségeket, mint a keret tovább szűkült, míg a standard PTF-ek megtartja néhány az alacsony kategóriás piaci részesedése.

Érzékelők autó Foglaltság érzékelőkkel, nyomtatott piezoresistive érzékelők és egyes verziói glükóz érzékelők marad egy jelentős fülke piac hővezető paszták, mint az autógyártásban tapasztalható, a vegyes csoportosítása, stagnáló hagyományos és gyorsan növekvő feltörekvő alkalmazások. HF és az UHF RFID antenna piacok növekedni fog, de látni fogja, hogy a relatív piaci részesedés típusú festék átalakítani az elkövetkező évtizedben. 3D-s antenna készült aeroszolos nyomtatás folytatódik nyereségek vontatás. Ez a megközelítés frontálisan versenyeznek a MID (öntött összekötő eszközök) technikák, és lesz egy jelentős szereplője a fogyasztó elektronika piac. Fém háló ITO alternatívájaként teszi lassú támadások, annak ellenére, hogy a függőben lévő konszolidációs időszak a TCF ipar, töltés, és finom vonalak nyomtatására használt ezüst Nanorészecske iránti kereslet megteremtésével.

Új piacok jelennek meg, és hozzon létre új teljesítményi követelményeknek. Az in-mould elektronika kereslet festékek, hogy nyúlik, és túlélni a Mélyhúzó/Fröccsöntés folyamat. Elektronikus textil festékek, hogy valóban rugalmas és ellenáll többszöri mosás ciklusok lesz szükség. 3D nyomtatott elektronika és asztali PCB nyomtatók átvezetésű és alacsony hőmérsékletű festékek hatalmas új prototípus lehetőségek nyíljanak a 3D nyomtatók és pálya tervezők kell. Minden ezeken a piacokon a gyors növekedés szándékunkban áll rendelkezésre, technológiai újítások megfelelnek a piaci húzza.

Tíz éves piaci előrejelzések felosztása alkalmazásával. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a pontos értékek. Megjegyzés: a szabadkézi írást eladási árat csökkent köszönhetően a nyers fém árak csökkenése, de is nyomást gyakoroltak a margók, így csökken az árbevétel-előrejelzések.


Mit nyújt ez a jelentés?
1. a tíz éves piaci előrejelzések vezető festékek és paszták szegmentált anyagtípus (PTF, silver nano, Cu, stb), és az alkalmazás. Előrejelzés mennyisége és a dollár áll rendelkezésre.
2. interjú-kiindulópontul szolgáló társaság profilok 50 szállítók és felhasználók. Cégprofil ad részletes vállalati háttér, és kritikus technológiai és üzleti modell felülvizsgálata. A profil továbbá magában foglalja a részletes SWOT-elemzés IDTechEx elemzők
3. kritikai elemzését és értékelését a fő vezető tinta technológiák beleértve a tüzelés-típusok paszták, PTF-ek, nano festékek, nyújtható festékek, tinták IME, réz, stb.
4. részletes alkalmazási értékelése gyakran beleértve IDTechEx betekintést és értékelése, state-of-the-art és kereskedelmi fejlődés, versengő technológiákra, árképzés és a piaci trendek, kulcsszereplők, címezhető piac mérete, és a tíz éves piaci előrejelzések elemzése:
a. napelem
b. érint képernyő széle elektródák (szegmentált eszköz típusa szerint)
c. Automotive (de frosters, Foglaltság érzékelőkkel, ülés fűtés, stb.)
d. 3D antennák
e. HF RFID antenna UHF ad
f. nyújtható festékek elektronikus textilekhez
g. az in-mould elektronika festékek
h. glükóz- és piezoresistive érzékelők
i. 3D nyomtatott elektronika
j. asztali PCB nyomtatás
k. ITO csere
l. OLED világító
m. vezetőképes tollak
n. más
Olvassa el a teljes jelentést:http://www.Reportlinker.com/p04447369-Summary/View-report.html

Körülbelül Reportlinker
ReportLinker egy ítél-nyerő piackutatás oldat. Reportlinker találja, és a legújabb iparági adatokat rendezi, így a piaci kutatások van szüksége - azonnal, egy helyen.

http://www.Reportlinker.com


__________________________
Lépjen kapcsolatba a Clare:Clare@Reportlinker.com
NEKÜNK: (339)-368-6001
Intl: +1 339-368-6001


Egy pár:Hogyan vezető festékek fogyasztói kereslet kielégítése Következő:Ezüst nanovezetékek, és a grafén egyesítik erőiket a érint képernyő bemutatás