Vezető festékek 2017-ben: A következő nagy dolog

- Feb 05, 2017 -

A vezetőképes tinta iparág van, még mindig keresi a következő nagy dolog. Kedvezőtlen közvetítődik a kötet befektetéskivonással vezetett a legtöbb szállítók új születőben lévő lehetőségeket keresni. Az elterjedt stratégia, most, hogy olyan széles a lehető, vetés több születőben lévő piacon, annyi Vásárlói visszajelzés-mint lehetséges megszervezésében és létrehozásáról érték hálózatok korai termék portfólióval rendelkeznek.


Szállítók is most intenzíven nézni egy másik, gyorsan indít a hasonló termékek, ami kikezdi a differenciálás. Ez teszi a szállítók a bind: egyrészt, technológiákat titokban tartani a hosszú, a tökéletes őket házon belül akarják, de másrészt, meg kell tenniük azt a piacra korán mert ők vágynak a Vásárlói visszajelzés az új piacokon, ahol a számok-Érdemrend sem a vevői igények jól ismertek.


Mindezek ellenére, az iparág több feltörekvő alkalmazások olyan területet határozott 2013-2016 időszakban, arra törekszik, hogy megfiatalítani magát. Éppen ezért most a közvetítést fázisban, több fronton. Ebben a cikkben mi röviden körvonalazni a fejlődés több új ágazatokra, miközben is azonosítja a legújabb trendi születő alkalmazási területek. Vegye figyelembe, hogy az alkalmazások nem fontossági sorrendben szerepelnek.


Hogy megtanulják a részleteket a vezetőképes festék ipar, beleértve minden a legújabb technológiák, valamint a több mint 24 értékelését a meglévő és a kialakulóban lévő alkalmazások jelentésünk a vezetőképes tinta piacok 2017-2027 hivatkoznak: előrejelzések, technológiák, a játékosok. Ez a jelentés a hiteles és átfogó jelentést, mely vált az ipar referencia legfrissebb verziója.

Fotovoltaikus (PV): A PV ipar továbbra is a fő hangerő, bevételi vezető részére égetés-típusú paszták. Az ipar nem szabad magát a hosszú távú tendenciák: Kg és a további innovációt, az alacsonyabb ostya-ezüst fogyasztás költsége alacsony. Összességében azt várjuk, 2017, hogy úgy lesz tanúja egy első felében boom köszönhetően a várható végén a feed-in-tarifák, Kínában; az év, amikor az a tendencia, a változatos por ellátási alap továbbra is annak ellenére, a japán maker(s) dominanciája nem törött; és az év, amikor a bejelentett $140 milliárd kínai beruházás a napenergia ipar fog eloszlatni a bust egy másik gondok ciklus.

Érintse meg a képernyő széle elektronika: ez az iparág által vezérelt költség és a nyomás szűk a keret. Ebben az iparágban, az elmúlt két évben tapasztalt lépésváltást fénykép gyógyítható és a lézer-cut festékek kezdte felváltani a normál polimer vastag fóliák (PTF-ek) ahhoz, hogy 20um vagy linewidth-over-spacing (L/S) arány alatt. Ezek a tendenciák továbbra is, és a rézkarc és a nyomtatási megoldások közötti verseny tovább fokozza. Összességében arra számítunk, hogy 2017 lesz az év, amikor a szállító felzárkóztató fénykép gyógyítható és a lézer-cut lesz teljes, csökkenésének mozgásteret körül, és az év, amikor túl új folyamatok képernyő nyomtatás több komolyan veszik.

Penész elektronika (IME): IME mögötti jelenetek érdeklődést továbbra is erőteljes. Az első hullám a termékek közel piaci dob, van lét növel-a érték-hálózatok, volumenű gyártókat több foglalkozik, mint valaha, és az anyag készlet átalakulásából túl vezető festékek, hogy átlátható vezetőképes filmek, érzékelők, indítók és így tovább. Összességében várjuk az év, mikor az IME alkalmazások végül nő év után a be- és kikapcsolása kezdődik 2017.

EMV-árnyékolás: EMV-árnyékolás van kialakulóban, mint új érdeklődési terület. Hasábburgonya-val közvetlen EMI árnyékolási védelme száma várhatóan gyorsan növekszik az elkövetkező években. A verseny között a porlasztás és festék-szóró lesz, és belül festékek a verseny lesz a részecskeméret, a nano festékek kínál vékonysága, míg mások alacsonyabb költségek. Összességében arra számítunk, kell az év, amikor a szállítók gyűjteni több tudás körülbelül az piac kell, potenciális vevő-kapcsolatokat hoznak létre, és indítsa el a különböző új minősítési folyamatok 2017.

Összhangban lévő nyomtatás: aeroszol és más érintés nélküli nyomtatási folyamatok most egy fő versenyző részére nyomtatás antennák és más vezető nyomok a 3D-s objektumok. Most megvan a termelési kapacitás az ipar, különösen Ázsiában. Bár végfelhasználók mindig azt mondja, hogy a legtöbb túlzott ígéret és alatti szállít, különös tekintettel a vezetőképesség szint alacsony hőmérsékletű izzító számos nyersanyag-beszállítók is jogosult termékeik-val ezek folyamat. Összességében arra számítunk, 2017 lesz az év további kisebb anyagi fejlesztéseket és a megnövekedett értékesítések, annak ellenére, hogy a lehetséges kihívások, a vég fogyasztó elektronika piac.

Nyomtatva átlátszó vezetőképes filmek: technológiai fejlesztések vannak a csúcspont, amely lehetővé teszi a nagy teljesítményű nyomtatott fém háló filmek linewidths 5um alatt. Ezek a fejlemények még mindig a kísérleti szakaszban szűk web-méretű vagy a magas költségek, de mégis más fém háló folyamatok egyre árérzékeny ipar hosszú távú veszélyt jelentenek. Több ezüst Nanorészecske TCF technológiák elvesztették kereskedelmi lendületet vállalati csődök és cash-flow problémák, de újszerű újak jelennek meg, hogy a helyüket. Összességében várjuk az év, amikor a nyomtatott fém háló megoldások a haladás a technológia lejárati sávok mentén, de nem, hogy a kereskedelmi hatást 2017.

Gépjármű: Az autóipar továbbra is vonzó piac a beillesztés szállítók hosszú távú kiszámítható bevételi vonalak. Alkalmazások, mint a nyomtatott ülés Foglaltság érzékelőkkel, nyomtatott kapacitív érzékelők, infotainments modulok vagy ülés fűtőberendezések nagyrészt továbbra is a fejlődés. Az erőfeszítések fejlesztésére és a nyomdában nyomtatott fájlok betűtípusaihoz ablak de frosters a átmérőjű polikarbonát rétegből fokozza. Összességében is várjuk hogy mikor IME alkalmazások autóipari belső lesz jelentették be és mikor nyomtatott fém háló ablak de frosters jelenik meg a korai szakaszában a technológiai útitervek az őrnagy OEMs évben 2017.

Rugalmas festék túl elektronikus textil: nyújtható festékek is használható alkalmazások túl e-textíliák, úgymint hajlékony/rugalmas áramköri vagy orvostechnikai eszközök. Rugalmas, jól hajlítható vagy nyújtható áramkörök nyomtatott áramkörök funkció lehet megvalósítani, bár ők még mindig szenvednek a szokásos hiányosságai korlátozott vezetőképesség, a pályán felbontás és a solderability. Orvosi eszközök, különösen akkor, ha hosszú és rugalmas kapcsolatok szükségesek, a használat kényelmét, nyomtatott sorok is előnyben van. Összességében várjuk az év, mikor a meglévő nem nyomtatott FPCBs továbbra is uralják a 2017.

3D nyomtatott elektronika (3DPE): 3DPE azonosítottak egy innovációs lehetőség elöl, vezetőképes tinta területén. Az ötlet mögött 3DPE a vezetőképes festéket, hogy személyre szabott 3D-alakzatok létrehozása a beágyazott áramkör nyomtatás 3D nyomtatás műanyag össze. Ez lehetővé teszi, hogy a tervezés és a 3D-s nyomtatás és #39; smartand #39; objektumok. Innovációs lehetőség van alsó vezetőképesség festékek és a különböző műanyag felületek jól tapad. Összességében arra számítunk, 2017 kell az év, amikor azt látjuk, több 3DPE berendezés a piacon, és az év, amikor azt látjuk, a bejelentést a tinta termékek, amely kifejezetten az ezen a piacon.

Nyomtatott PCB: Ténylegesen nyomtatott PCB kapott megújult érdeklődés 2016-ban. Ennek köszönhetően a fokozott erőfeszítéseket, ezen a környéken: tintasugaras nyomtatott egy-, kétágyas - és több rétegű PCB-k célja az volt, mind az amatőr és a professzionális véget ér a piac. A nyomtatási-és-lemez megközelítést, hogy a PCB-k használata továbbra is sok vállalat, főleg a japán és koreai finomítottak. A technológia több érett, mint előtt, de a költség előnyök még nem elég ahhoz, hogy ez egy vonzó alternatívája a érett, megbízható és a magasabb hangerő inkumbens technológia. Összességében arra számítunk, a év, amikor a hype körül a hobbyist/DIY PCB nyomtatók megnyugszik, míg a szakmai több rétegű PCB nyomtatók továbbra is a lassú és a kisméretű piaci behatolás 2017. A technológiai haladás, a nyomtatás és a lemez továbbra is a háttérben, nagyrészt az ázsiai labs, anélkül, hogy jelentős kereskedelmi indított.

Nyomtatott tranzisztorok és memória: nyomtatott tranzisztor és memória, valamilyen módon, egy régi alkalmazás ötlet. Nyomtatott tranzisztorok nem sikerült teljesíteni ígéreteiket. Most azonban a technológia haladás, különösen a japán, az ígéretes ahhoz, hogy újra felélessze az érdeklődés a téma. Itt a szűk sorok finom nyomtatás lesz szükség. Nyomtatott memória is volt a félig kereskedelmi termelés évig, és most a kérdés körül hozam jobban kezelhetők. Összességében arra számítunk, 2017 kell az év, amikor a keresést a különleges alkalmazások, a nyomtatott tranzisztorok és a memória továbbra is, és az év, mikor válik a tinta szállítók több nyomtatók, hogy jobban részt testreszabása kínálatukat.

Nagy felületű LED világítás tömbök: A kereskedelmi tevékenység nyomtatás nagy felületű LED tömbök körül kezd felvenni. A technológiai alapot a döntéshozatalban, az elmúlt 4-5 éve volt. Most van több felhasználó és több kreatív erőfeszítést cégek magasabb a láncban felfelé, mint a nyersanyag-beszállítók. A technológiai követelmények egyszerűek, de nem nyomtatott megoldások egyre átvezetésű és leenged erő fogyasztás kihívást jelent. Ezért összességében arra számítunk, mikor értékesítése növekszik ebben az évben, bár a nagyon kis bázis év 2017.

Vannak számos egyéb alkalmazásokat fejlesztenek hővezető paszta, which we fontolja meg, mi a jelentésben részletesen. A példák nagy felületű érzékelő tömbök/rendszerek, akkumulátor pack és növényi fűtőberendezések, frekvencia-szelektív windows és sok több. Kérjük, olvassa el a jelentés vezetőképes tinta piacok 2017-2027: előrejelzések, technológiák, játékosok olvashat ezeken a piacokon. Tudjon meg többet a következő vezető esemény a témában: nyomtatott Electronics Europe 2017 a 10-11 május 2017 Berlinben IDTechEx üzemelteti.

Egy pár:Nyomtatott elektronika piac van várt-hoz elérni milliárd dolláros 65.0 2024; Intelligens csomagolási változások játék a versenytársak iránti kereslet | TMR Következő:Új hibrid tinták engedély nyomtatott, rugalmas elektronika az érckoncentrátum szinterelésére