Digitális nyomtatás kész vezetőképes tinta célok teljes körű gyártás

- Jan 18, 2017 -


DuPont Advanced Materials birtokol jelentették be-a új elektronikus tinta tintasugaras nyomtatáshoz, amit felajánl a magas vezetőképessége és erős tapadás gyors digitális tervezés, prototípus és teljes körű gyártási szükséges.

A technológia lehetővé teszi a digitális nyomtatás, az elektronikus komponensek és alkalmazások, ahol rendkívül finom vonalak szükség, mint OLED panelek, a napelemek, a nyomtatott antennákat és a érint fatáblák áramkörök.

A PE410 vezető tinta lehetővé teszi a gyors prototípus és biztosítja a zökkenőmentes átmenetet a "fab lab", a sokoldalúság, gépek és ipari nagy volumenű tintasugaras nyomtatófejek bővíteni. Ez lehetővé teszi a áramkör tervezők azonnal teszt egy új design, gyorsan szükséges módosításokat és, miatt csökkent ezüst dobás, mentheti a anyagköltség. A technológia alkalmas arra, hogy nem síkbeli nyomtatás, amely lehetővé teszi egy sor új és kialakulóban lévő alkalmazások.


Egy pár:MIT kutatók fejleszteni nyomtatás elektronikus Címkék Következő:Alacsony hőmérsékletű szinterezés magasan vezetőképes ezüst festék, rugalmas elektronika