Hogyan vezető festékek fogyasztói kereslet kielégítése

- Jan 13, 2017 -

Michael Wagner, műszaki igazgató, új termék Design, Butler Technologies, Inc

Todayand #39; s fogyasztó számíthat, gyors, okos és kényelmes, és vezetőképes festékek, amelyek szállít ezeket az igényeket.

Vezetőképes festékek a legújabb előrelépés a nyomtatott elektronika, hogy tág kategória gyártott termékek hosszú már áthidalta az emberek és a gépek elektromos áramköröket szakadékot. Mellett emelőerő több évtizedes ipari tapasztalatával és áramfelhasználást vezető festékek, a mai tudomány a nyomtatott elektronika nyújt megoldásokat, hogy érint majdnem minden a fogyasztók mindennapi életét. Vállalatok, amelyek nem felelnek meg e fogyasztók vannak kötve hátrál a versenytársak, akik készek arra, hogy magukévá az új technológiák.

Vezetőképes festékek csökkenti a súlya, komplexitása és költségei

Nem hagyományos a conduit, metszett réz, gyártók alkalmaz vezető festékek, ezüst, szén-dioxid-és más polimer vastag fóliák (PTF). Vezetőképes festékek világosabb szubsztrátok, amelyek olyan változatos, mint a poliészter, polikarbonátok, Poliuretánok, és a papír nyomtatható. Ezek könnyű anyagok használata megnyitja az ajtót a nagyobb kreativitást, a termékfejlesztés és a komplexitás a termelés.

Azáltal, hogy csökkenti a termék összetettsége, vállalatok megvalósítani anyagok, szerelési és ellátási lánc költségek csökkentéséhez. Is mert a vezető festékek adalékanyag jellegét, gyártók megszünteti a hulladékáramok és a járulékos költségeket, eredő réz rézkarc.

Vezetőképes tinta korlátozások maradó anyagok óriások, mint a DuPont is foglalkozik. Szerencsére a gyártók, a legtöbb hiányosságok vezetőképes tintát és hagyományos réz flex áramkörök között hamarosan a múlté lesz.

A érték-ból láthatatlan érzékelők

Elterjedtségét és az alacsony költségű, a mai nyomtatott elektronikus eszközök miatt a végfelhasználók ritkán úgy a technológia, ami ezen eszközök ketyeg. Például néhány embernek a diagnosztikai elektrokardiogram (EKG) nyomtatott elektronikával. Vezetőképes festékek használata azonban már a katalizátor helyett merev, kellemetlen elektródák használata ma is több kényelmes, olcsó, és a rendelkezésre álló érzékelő párna.

Egy másik feltörekvő alkalmazás tinta-vezérelt nyomtatott elektronika a tág kategória wearables. Eszközök használata stretchable és lemosható festékek hő át rá a ruhanemű és mérésére elektromos impulzusok, izom a mozgás által kiváltott lehet. Wearables már jelennek meg az atlétikai és orvosi ágazatokban, és gyorsan megtalálja a módját a más iparágakban.

Intelligens csomagolásokegy másik vezető festék-alapú alkalmazás. A beágyazott VPF-áramkör, a termék csomagolásán jelentősen növelte a készlet ellenőrzési eljárások a nagykereskedők és a kiskereskedők. Hasonló címke technológia még feszíteni, kreatív marketing kampányok vezetni.

Mi IoT van köze hozzá?

ATárgyak internete (IoT)van egy utalás arra a tényre, hogy mindent, vagy hamarosan, csatlakozik az internethez. A nyomtatott elektronika ipar IoT ajánlok. Fejlesztések a vezető festékek is bekísérte egy új hulláma a kinyomtatott elektronikus megoldások egy olyan időpontban, amikor a piac új és kreatív alkalmazások éhes. Sőt ipari források becslése, hogy több mint egy tucat feltörekvő nyomtatott elektronikai alkalmazásai vannak a láthatáron, alkalmazások, amely bizonyítja, hogy az orvosi, autóipari, sportos, szórakozás, repülőgép-és űripar, textil-, biztonsági és egyéb ágazatok játék changers.

A hosszú és a rövid-ból ez? Az előleget a vezető festékek van giving fogyasztó mi ők követelés napi rendszerességgel: gyors, okos, környezetvédelmi szempontból biztonságos és felhasználó barátságos termékek.

Vállalatok, amelyek még bizonytalan, hogy vegyenek részt a nyomtatott elektronikai megoldások hamarosan találják magukat hátrányos versenyhelyzetbe. Hiányzó ki a közvetlen költség-megtakarítás és a továbbfejlesztett végfelhasználói élményt leszakadó vállalatok lesz valószínűleg áldozat vevői elégedettség. A mai versenyképes piacon csak nem jól.

Michael Wagner az Engineering Manager, új termék fejlesztésButler Technologies, Inc, csak kívüli Pittsburgh, Pennsylvania. Butler technológiák nagymértékben részt a kutatás és fejlesztés, Konduktív festékek, hajlékony fekük és nyomtatott Elektronikai tervező és termelési. Butler technológiák segíti a vállalatokat a kinyomtatott elektronikus alkalmazások, valamint a hagyományos áramkör orvosi diagnosztika, autóipari műszerek, biztonsági alkalmazások, textil-és számos más ipari ágazatokban alternatívái. KapcsolatMichael Wagner.

Egy pár:Alacsony hőmérsékletű szinterezés magasan vezetőképes ezüst festék, rugalmas elektronika Következő:Vezetőképes tinta piacok 2016-2026: Előrejelzések, technológiák, játékosok