IDTechEx kutatás új jelentést nyomtatott, szerves, rugalmas elektronika

- Feb 10, 2017-

IDTechEx kutatás, a vezető szolgáltató a független piackutatás, üzleti intelligencia és események a kialakulóban lévő technológia, Kijelent a elérhetőség-ból egy új jelentést,Nyomtatott, szerves andamp; Rugalmas elektronika előrejelzések, a játékosok andamp; Lehetőségek 2017-2027

A jelentés nyújt a legátfogóbb tekintettel a téma, írja be a ad részletes tíz éves előrejelzéseket eszköz. Elemzi a piac területén, nyomtatott vs nem nyomtatott, merev vs rugalmas, szervetlen vs szerves anyagok vs folyamat költség és még sok más költség. Több mint 1000 vezető vállalatok tevékenységének kapnak, mint értékelését a nyertesek és a vesztesek, hogy jöjjön.

A jelentés IDTechEx kiértékeli minden egyes lehetővé tevő technológiai összetevője alapján a piaci igény - technológia nyomja. Felhívni a tíz évvel a tudás nyomon követésére ebben az ágazatban, és részletes, kifinomult előrejelzéseket, stratégiai helyezkedés és felmérését, andquot; forró topicsandquot; és kielégítetlen lehetőségeket.

A jelentés kifejezetten foglalkozik a nagy kép - beleértve az OLED kijelzők és a világítás, a vékony filmes napelem, rugalmas szenzorokat és még sok más. Ennél is fontosabb ez magában foglalja nem csak elektronika, amely nyomtatott, ökológiai és/vagy rugalmas most, de ez is kiterjed azok, amelyek lesz. Reális határidőket, esettanulmányok, meglévő termékek és az új termékek megjelenése kapnak, mint akadályok és lehetőségek az elkövetkező években.

Több mint 3000 szervezet folytat nyomtatott, szerves, rugalmas elektronika, beleértve a nyomtatás, elektronikával, anyagokkal és társaságoknak a csomagolás. Míg e technológiák némelyike jelenleg használatban - valóban van három ágazatok, amelyeket létre milliárd dollár piacok - mások is kereskedelmi forgalomban embrionális.

Az előnyeit ezek új elektronika számos - kezdve az alacsonyabb költség, jobb teljesítmény, rugalmasság, átláthatóság, megbízhatóság, jobb környezeti megbízólevél és még sok más. Számos alkalmazás lesz újonnan létrehozott, és ahol meglévő elektromos és elektronikai termékek vannak hatással, milyen mértékben fogja változatokkal helyettesíteni.

Ez széles körben hivatkozott IDTechEx a jelentés hozza össze, különös tekintettel a kérelmek és mennyiségi értékelését lehetőségeket.

IDTechEx még, hogy a teljes piac, nyomtatott, rugalmas és organikus elektronikai növekedni fog a $29.28 milliárd 2017-ben 73.43 milliárd $ 2027-ben. A legtöbb, OLED (szerves, de nem nyomtatott) és vezetőképes festék használt alkalmazások széles köre számára. Más kézzel, rugalmas elektronika, logika és memória, vékony film érzékelők sokkal kisebb szegmens, de a hatalmas növekedési potenciált tradícióiból származó Randamp; D.

Ha Ön látszó-hoz ért a nagy kép, a lehetőséget, a problémák is foglalkozik, vagy hogyan lehet kezdeni, hogy alkalmazzák ezeket a technológiákat, és milyen következményekkel jár az érintett, ez a jelentés is kell. Kutatott a többnyelvű IDTechEx tanácsadók négy ország és három kontinensen, ez a jelentés tíz évvel a tudás az iparág épül.

Egy pár:Szűrés a fonalas gombák antimikrobiális ezüst nanorészecskék szintézis Következő:Nyomtatott elektronika piac van várt-hoz elérni milliárd dolláros 65.0 2024; Intelligens csomagolási változások játék a versenytársak iránti kereslet | TMR