Szervetlen összetett alkalmazás-fejlesztés

- Oct 10, 2017 -

Szervetlen szilícium alkalmazása összetett tűzálló szilícium elintéz Cementező tűzálló ellenáll a víz- és savas ellenállás miatt a komplex műszaki feltételek kialakítását, savas víz előtt és után a fűtés a a projekt, vagy a nagy melegben a savas közepes, szervetlen vegyület szerepét szükséges tűzálló anyagok ellenálló hő és savas víz ellenállás. Szervetlen vegyület, a fűtetlen vízüveg tűzálló példányok különböző és sav koncentrációjának lásd a táblázatot a vizet tároló, savas tároló ereje csökkent, mint a levegő gyógyító erejét is csökkent.

Mert nincs reakció a szilikát és a sav a vízben, metakovasav gél már nem gyártják, de az oldott oldódó anyag, a szerkezet nem feszes, szervetlen vegyület erőssége csökken, ellenben annál nagyobb sav koncentrációjának tűzálló erõssége nagyobb, ami azt mutatja, hogy a savak és szilikát szerepének erősítése, javítja az erőt.

Nátrium-szilikát tűzálló anyagok, sav- és víz ellenállás és a nátrium-szilikát tulajdonságok, nátrium-fluorid tartalom, összesített típusa, a termelés magas hőmérsékletű teljesítményét szigorúan ellenőrizni kell. Vízüveg modulusa tűzálló magas hőmérsékletű tulajdonában. Szervetlen vegyület sav ellenáll a víznek is van, a jelentős hatást, high modulus, jó savban és magas hőmérsékletű alacsony teljesítmény modulus csökkenteni fogja ezeket a tulajdonságokat. Általában a modulus jobb.

Itthon és külföldön szervetlen szilikon vegyületek a tűzálló anyagok alkalmazásának számoltak, és új technológiák és anyagok dolgoztak. Szervetlen vegyület azt javasolják, hogy a tűzálló anyagok alkalmasak a különböző ipari termelési feltételek kell kidolgozni a különböző iparágak igényeinek kielégítésére.

Kétféle víz a cellában, amely ingyenes víz és víz egyesítése. Víz és más anyagok kombinációja a sejt szerkezete, szervetlen vegyület, számviteli mintegy 4,5 %, ingyenes víz szabad formájában létezik, egy jó oldószer a sejtek, biológiai, kémiai reakciók közvetlenül is részt vehet fontos eleme , de is közlekedési tápanyagok és a hulladék. Egy szóval mindenféle szervezetek tevékenységének minden élet elválaszthatatlanok a víz.

A legtöbb a szervetlen sók, a sejtek léteznek ionos Államokban, bár a tartalom nagyon kicsi, de van sok fontos szerepet: néhány szervetlen sók fontos elemei néhány komplex vegyületek sejtek, mint a FE a fő összetevője a hemoglobin, MG az a fő összetevője, a klorofill molekulák. ; Sok szervetlen sók, amelyek fontosak a fenntartása az élet tevékenységek a sejtek és élőlények, szervetlen vegyület, mint a jelen, a kalcium-ionok a vérben túl magas-hoz okoz görcsök; is fontos, hogy a sejtek sav-bázis egyensúlyának fenntartásához.


Egy pár:Ezüst Nanorészecske citotoxikus mechanizmus Következő:Ezüst-nitrát az emberi szervezetre gyakorolt káros hatás