Szervetlen vegyület megközelítés

- Jun 15, 2017 -

Polimer anyagokat széles körben használnak, de szinte az összes polimer anyagot könnyű égetni, a polimeranyag-égetés egy része sok káros gáz és füst keletkezik, Szervetlen vegyület, az ezzel létrejövő tűzveszély globális problémává vált. A hatékony égésgátló anyag hozzáadása, így a lángállóság, az önoltás és a füst polimer anyaga a legáltalánosabb módszer a jelenlegi lángálló technológia. A szervetlen fémvegyület gyulladásgátlók legreprezentatívabbak az alumínium-hidroxid (ATH). Az ATH szervetlen vegyület több példát mutat számos szervetlen fémvegyület égésgátló hatására.

A szervetlen fémvegyületeken A gyulladásgátlók a következő módszerekkel rendelkeznek:

(1), felületi módosítás: a szervetlen égésgátló erős polaritással és hidrofilitással rendelkezik, a nem poláros polimer anyag kompatibilitása gyenge, az interfész nehezen jó kombinációt és kötést eredményez. Annak érdekében, hogy javuljon az ATH és a polimer között a tapadás és az interfész affinitása, a szervetlen vegyület az egyik leghatékonyabb módszer az ATH égésgátló szerek kapcsolószerrel történő kezelésére. Gyakran használt kapcsolószerek a szilánok és titanátok. A kezelt ATH felületi aktivitása javul, növeli a gyanta iránti affinitást, javítja a termék fizikai és mechanikai tulajdonságait, növeli a gyanta feldolgozási folyékonyságát, csökkenti az ATH felület nedvesség felszívódási sebességét, és A lángálló termék Különböző elektromos tulajdonságok, égésgátló hatás V-1 szinttől V-0 szintig.

(2), ultra-fine: ATH ultra-vékony, nano-a fő kutatási és fejlesztési irány. Az ATH hozzáadása csökkenti az anyag mechanikai tulajdonságait, a szervetlen vegyületet, de a mikro-ATH-t, majd töltse fel, de merev szemcsés lágyulás-fokozó hatást fog kifejteni, különösen nanoanyagokat. A gyulladásgátló szerepet játssza a kémiai reakció, ugyanolyan mennyiségű égésgátló anyag, szervetlen vegyület, annál kisebb a részecskeméret, annál nagyobb a felület, annál jobb a lángálló tulajdonság.

(3), makromolekula kötési kezelés: makromolekulas kötési eljárás alkalmazása az ATH jobb kezelésére, mint az aluminát kapcsolószer. A módosított ATH felületi feszültsége nyilvánvalóan csökken, az érintkezési szög a nempoláris folyadékkal kicsi, és a poláris folyadékkal való érintkezési szög nyilvánvalóan megnövekedett, ami javíthatja a polimer mechanikai tulajdonságait a töltés után.


Egy pár:Ezüst nanorészecske reakciókészség Következő:Ezüst nanorészecskék széles körben használják