Szervetlen vegyület ugyanazok

- Oct 17, 2017 -

(l), jelenleg több millió féle szerves vegyületek találhatók a természet, és csak mintegy 100.000 szervetlen anyagok. Ez azért van, mert a szén-dioxid-ragasztott szénatom át kovalens kötés. Szervetlen vegyület formájában egy hosszú szénlánc. Például szén és a hidrogén atomok formában sok féle szénhidrogének, mint például a metán, etán, propán, és így tovább. Ez az egyik fő oka a szerves vegyületek széles skáláját. Mindenféle természetes szerves anyag ők általában elemekből állnak: egy pár, ráadásul széntartalmú, szinte mindig gyakran tartalmazó oxigén, nitrogén, hidrogén szervetlen vegyület, és egyes is tartalmaz kén, foszfor és így tovább.

(2) a heterogén jelenségek szerves anyag nagyon gyakoriak, de a szervetlen anyagok ritkák. Számos szerves vegyületet kell azonos kémiai és molekuláris súlya, de a fizikai és kémiai tulajdonságait, gyakran nagyban. Például etil-alkohol és a dimetil-éter molekuláris képlete c2h6o, szervetlen vegyület a relatív molekuláris tömeget 46.07, de ők két különböző kémiai vegyületek, mert az atomok a molekula különböző sorrendben vannak elrendezve.

A heterogén jelenség egy másik fontos ok, vezet a szerves vegyületek széles skáláját.

(3) a szilárd szerves anyag olvadáspontja nem magas, általában nem több, mint $number. 2 ~ 673.2K. Az erjedésért szerves anyag túlnyomó többsége el lehet égetni, szervetlen vegyület, a szén-dioxid-elemeket át CO2, a hidrogén-elemek átalakítása $literal és nitrogén alakul át nitrogén.

(4) van egy nyilvánvaló kovalens kötés tulajdonság atomok a szerves molekulák közötti. Ezért, a szerves anyag tartozik Nonelectrolyte, oldódik vízben és szerves oldószerekben, szervetlen vegyület jól oldódik és a reakció szerves anyag között gyakran lassú, és gyakran a katalizátorok használatát igényli.

(5) számos szerves vegyületet kell különleges élettani funkció, amely a fuvarozó, összetevő vagy termék folyamat élet tevékenység, mint például a vitaminok, enzimek, hormonok és így tovább.

Szervetlen szilícium összetett tűzállók az a fejlesztési szilícium elintéz Cementező ellenáll a víz- és savas ellenállás komplex mérnöki tűzálló anyagok alkalmazásának feltételei, szervetlen vegyület van savas víz, előtt és után a a projekt, szervetlen vegyület, vagy a nagy melegben a savas közegben szerepének fűtés, szükséges tűzálló anyagok ellenállás hő és savas víz ellenállás. A fűtetlen vízüveg tűzálló példányok különböző és sav koncentrációjának lásd a táblázatot a vizet tároló, savas tároló ereje csökkent, mint a levegő gyógyító erejét is csökkent.

Nátrium-szilikát tűzálló anyagok, sav- és víz ellenállás és a nátrium-szilikát tulajdonságok, nátrium-fluorid tartalom, összesített típusai, szervetlen vegyület, a termelés magas hőmérsékletű teljesítményét szigorúan ellenőrizni kell. Vízüveg modulusa tűzálló magas hőmérsékletű tulajdonában. Sav ellenáll a víznek is van egy jelentős hatást, a high modulus, jó savban és magas hőmérsékletű alacsony teljesítmény modulus csökkenteni fogja ezeket a tulajdonságokat. Általában a modulus jobb.

Itthon és külföldön szervetlen szilikon vegyületek a tűzálló anyagok alkalmazásának számoltak, és új technológiák és anyagok dolgoztak.


Egy pár:Ezüst Nanorészecske alkalmazások Következő:Ezüst Nanorészecske dinamikus folyamat