A szervetlen vegyületek sok energiát termelnek Szervetlen vegyület A tiszta vízmentes nátrium-hidroxid fehér, félig átlátszó, kristályos szilárd anyag. A nátrium-hidroxid nagyon könnyen feloldható vízben. Szervetlen vegyület, az oldhatóság növeli a hőmérséklet növekedését, és feloldódhat nagy mennyiségű hőt. A vizes oldat abszorbens és krémes érzéssel rendelkezik, az oldat feltételezi az erős lúgos, az alkáliföld általánossága. Két fajta szilárd és folyékony nátrium-hidroxid: a tiszta, szilárd nátrium-hidroxid fehér, blokkos, pelyhes, szervetle

- Jun 01, 2017 -

Szervetlen vegyület A tiszta vízmentes nátrium-hidroxid fehér, semitransparens, kristályos szilárd anyag. A nátrium-hidroxid nagyon könnyen feloldható vízben. Szervetlen vegyület, az oldhatóság növeli a hőmérséklet növekedését, és feloldódhat nagy mennyiségű hőt. A vizes oldat abszorbens és krémes érzéssel rendelkezik, az oldat feltételezi az erős lúgos, az alkáliföld általánossága. Két fajta szilárd és folyékony nátrium-hidroxid: a tiszta, szilárd nátrium-hidroxid fehér, blokkos, pelyhes, szervetlen, összetett rúd alakú, szemcsés, törékeny; A tiszta folyékony nátrium-hidroxid színtelen átlátszó folyadék. A nátrium-hidroxid szintén oldódik etanolban, glicerinben, de éterben oldhatatlan, szervetlen vegyület aceton, folyékony ammónia. Korróziós hatás a rostokra, a bőrre, az üvegre, a szervetlen kompozit kerámiákra, stb. A feloldódott vagy koncentrált oldattal hígított hőt szabadul fel, és a szervetlen savval való reakció nagy mennyiségű hőt termel, megfelelő sókat hozhat létre, és fém alumíniummal és cinkkel reagálhat , Nemmetál bór és szilícium hidrogén felszabadítására; A fémionok vizes oldatból hidroxid, szervetlen vegyületekké válhatnak, és képesek az olaj elszappanosítására, a megfelelő szerves savas nátriumsó és alkohol előállítására, ez az elv az olaj eltávolítására a szövetből.

< p=""> A szervetlen vegyületek nómenklatúrája a megnevezett anyag összetételének és szerkezetének tömör és pontos ábrázolására törekszik. Szervetlen vegyület Ez megköveteli az elem, a gyökér vagy az alap neve felhasználását az anyag összetételének és a "kémiai prepozíció" (A főnév funkciója) az egyes összetevők kapcsolatának kifejezésére az anyagban.

Színtelen szagtalan gáz, savanyú, vízben oldható (térfogatarány: 1: 1), a szénsav képződésének egy része. A gáz-szén-dioxidot a lúgosító iparban és a cukoriparban alkalmazzák, szervetlen vegyületet használnak, és az acélöntvények és az ólom és a fehér gyártására használják. Lehet égetni a szén a túlzott levegő vagy a márvány, mészkő, dolomit kalcinált vagy savas hatása a mész, erjesztés és egyéb iparágak melléktermékek. A szén-dioxid általában nem ég, és nem támogatja az égést, szobahőmérsékletű sűrűségnél, mint a levegő enyhén nagyobb, a tágulásra felgyülemlett melegedés, amelyet gyakran tűzoltó anyagként használnak. Szervetlen vegyület A szén-dioxid a növényi fotoszintézis elengedhetetlen nyersanyaga, amelyet általában üvegházban műtrágyaként használnak. Szilárd szén-dioxid, amelyet szárazjégként ismerünk, nagy mennyiségű hőt képes felszívni szublimálva, és így hűtőközegként, például mesterséges csapadékként alkalmazható, és gyakran használják a koreográfiában a füst előállításához. Szervetlen vegyületek . Általában a vegyületen kívüli egyéb szénelemekre vonatkozik, mint például a víz, a só, a kénsav, a mész stb. De néhány egyszerű széntartalmú vegyületet, például szén-monoxidot, szén-dioxidot, szénsavat, karbonátot és karbidot is szervetlen anyagoknak tekintünk, mert összetételük és tulajdonságaik hasonlóak a szervetlen anyagokhoz. A szervetlen anyagok túlnyomó többsége oxidok, savak, lúgok, sók négy kategóriába sorolható.


Egy pár:Ezüst-nitrát kémiai analízis Következő:Elektrokrisztallizációval: Áttörés az arany nanorészecske Research