Szervetlen vegyület fejlesztése

- Jul 10, 2017 -

Szervetlen szilikon vegyületek Cementező tűzálló alkalmazás-fejlesztés, a szilícium összetett cement tűzálló anyag ellenálló, víz ellenállás miatt komplex műszaki feltételek, szervetlen vegyület a projekt előtt és után a hő a sav és a közepes víz, szervetlen vegyület vagy a hő, ha a savas közegben, tűzálló anyagok igénylő szerepét hő és savas és vízálló. Fűtetlen vízüveg tűzálló minta elmerül a különböző típusú és a tábla sav koncentrációjának után tárolás a vizet, mint a savas tároló ereje csökkent, mint a levegő gyógyító erejét is csökkent.

Mert nem hasonló, a víz-a sav savas reakció a szilikát között, szilikát gél már nem jönnek létre, de feloldja az oldható anyag, a szerkezet nem feszes, intenzitása csökkent, az ellenkezője a koncentrációt, a magasabb tűzálló erő is magasabb, szervetlen vegyület, jelezve, hogy a szerep-és szilikát van megerősített, hogy javítsa az erő.

Nátrium-szilikát tűzálló magas hőmérséklet teljesítmény, a savas ellenáll a víznek és a nátrium-szilikát-nátrium-fluorosilicate tartalma, jellege összesített típus, szervetlen vegyület, a termelés szigorúan ellenőrizni kell. Nátrium-szilikát, a magas hőmérséklet teljesítmény a tűzálló anyagok modulusa. Szervetlen vegyület sav és víz ellenállás van jelentős hatással, magas modulus, szervetlen vegyület, a jó és a víz ellenállás, és a magas hőmérséklet teljesítmény modulus alacsony csökkenteni fogja ezeket a tulajdonságokat. Általában, válassza ki, hogy a modulus a jobb.

Itthon és külföldön, a szervetlen szilikon vegyületek a fejlesztés, a tűzálló anyagok alkalmazása kapcsolódó jelentések, szervetlen összetett új technológia és új anyagok továbbra is megjelennek az új szabadalmak. Ajánlatos a tűzálló anyagok alkalmas különböző ipari körülmények között és a különböző iparágak igényeinek kielégítésére. Az ipari körülmények között a magnezit Co., Ltd., szervetlen vegyület a gyártási technológia, tűzálló kerámia kötésű korund szén volt tanult és a gyakorlatban alkalmazni.

Szervetlen anyag rövidítése szervetlen vegyületek, szervetlen vegyület általában utal, hogy nem szén-dioxid-tartalmú vegyületek. Néhány szén-tartalmú vegyületek, mint például a szén-monoxid, szén-dioxid, karbonátok, cianidok, stb is szervetlen. Szervetlen anyag lehet osztani só szervetlen vegyület alkáli-oxidok és így tovább.

(1) a szerves anyagok a szerves vegyületek rövidítése. Szervetlen vegyület a jelen, emberi lények, hogy több mint 900 millió féle szerves anyag, a szám jóval több, mint szervetlen.

2. az 1920-as évek elején tudós volt szintetizált sok szerves vegyületek, mint például karbamid, ecetsav, zsír, stb, és a szervetlen anyagok, és így tovább. Az 1920-as évek elején szervetlen vegyület, a tudósok már ismert szervesanyag állatok és növények és egyéb szervezetek, szervetlen vegyület, így ez a fajta vegyület az úgynevezett szerves anyag. , Áttörve így a szerves anyag lehet csak beszerezni a szervezet fogalmát. Bármennyire történelmi és a szokásos okok miatt emberek csendes használ szerves anyag nevét.

(3) a szerves anyagok a vízben oldható szerves oldószerekben általában nem, az olvadáspontja alacsony. Szerves anyag túlnyomó többsége egyszerűen lebontják a hő, szervetlen vegyület könnyen éget. A reakció a szerves anyagok általában lassú, és gyakran kíséri mellékhatások.

(4) a szerves vegyületek számos szénhidrogén- és a szénhidrogén-származékok két kategóriába osztható. Szerint a szerves molekulák foglalt a funkcionális csoportok osztani alkánok alkének alkinek, aromás szénhidrogének és alkoholok, aldehidek, karbonsavak, észterek szervetlen vegyület stb. Karbon szerkezetének szerves molekulák, megfelelő is osztható nyílt szénláncú vegyületek, szervetlen vegyület carbocyclic vegyületek és heterociklikus vegyületek három kategóriában.

(5) a szerves anyagok a nagy jelentőséggel bír az emberi élet, élet, a szervetlen vegyület és a termelés. Minden élőlény a földön nagy mennyiségű szerves anyagot tartalmaz.

A fő különbség a szervesanyag és szervetlen anyag


Egy pár:A szervetlen említett szervetlen vegyület Következő:Ezüst Nanorészecske kölcsönhatás