Szervetlen vegyület magas hőmérséklet teljesítmény

- Nov 03, 2017 -

Szervetlen szilikon vegyületek kotos tűzálló alkalmazások fejlesztése szilikon vegyületek Cementező tűzálló anyagok víz- és savas ellenállás miatt a komplex műszaki feltételek, szervetlen vegyület, a projekt melegítik, előtt és után a sav víz a közepes, vagy savas közegben, amikor fűtött, szervetlen vegyület igényel tűzálló hő-ellenállás és a sav és a víz ellenállás. Fűtetlen vízüveg tűzálló példányok különböző és sav koncentrációjának című táblázat után vizet, mint a tárolás savas tárolási intenzitása csökkent, mint a levegő szárítás is csökkent.

Mert nincs hasonló reakció a szilikát és a sav sav között, már nem képződik a metakovasav-gél, de oldjuk az oldható anyag, a szerkezet nem lehet lecsukni, erőssége csökken, mivel a magasabb a koncentrációt, szervetlen Az erős vegyület, a tűzálló azt is mutatja, hogy a szerepe a sav és szilikát elmélyíteni és javítani az erejét.

Nátrium-szilikát tűzálló magas hőmérséklet teljesítmény, a savas ellenáll a víznek és a nátrium-szilikát, nátrium-fluorid adagolás, összesített típusai, jellege szigorúan kell szabályozni a termelés. Szervetlen vegyület Modulus, a nátrium-szilikát magas hőmérséklet teljesítmény a tűzálló anyagok. Sav- és víz ellenállás van jelentős hatással, magas modulus, jó savval és víz ellenállás és alacsony hőmérsékletű modulus csökkenteni fogja ezeket a tulajdonságokat. Általában válassza a jobb modulus.

Itthon és külföldön, a szervetlen szilikon vegyületek a fejlesztés, a tűzálló anyagok alkalmazása kapcsolódó jelentések, új technológiák és új anyagok továbbra is megjelennek az új szabadalmak. Azt javasolja, hogy a tűzálló anyagok különböző ipari termelési feltételek és a környezet, a különböző iparágak igényeinek kielégítésére alkalmas termék.

Szerves vegyületek elsősorban hivatkozik (lánc) szénvegyületek (szén-monoxid, szén-dioxid, karbonátok szervetlen vegyület és néhány más egyszerű szén-dioxid-tartalmú vegyületek) általában. Lehet az állatok és növények, szén, kőolaj, földgáz és egyéb származtatott, de főként szintetikus, molekuláris szerkezete szerint lehet osztani lineáris vegyületek, ciklizációs vegyületek és heterociklikus vegyületek. A zárt funkcionális csoportok szerint osztják szénhidrogének, alkoholok, aldehidek, savak, stb. Szervetlen vegyület szemben a szervetlen vegyületek, sok féle szerves vegyületek, az általános illékony, olvadási pont és alacsonyabb forráspontú, a reakció lassú, oldható szerves oldószerekben, vágott, hogy éget.

Szervetlen vegyületek általában nevezik szerves (organikus) szén szervetlen vegyületek, de is a szén-monoxid, szén-dioxid-, a karbonát stb. Szervetlen vegyület, a szervetlen vegyületek túlnyomó többsége sorolható oxidok, savak, bázisok és sók nagy osztály.


Egy pár:Szervetlen vegyület négy kategória Következő:Ezüst-nitrát jelentős különbség