A szervetlen említett szervetlen vegyület

- Aug 24, 2017 -

Szervetlen vegyületek, szervetlen, említett utal, hogy a szerves anyag (szén-dioxid-csontváz az anyagok) minden elemek és azok vegyületei, mint a víz, mint a levegő.

Só, kénsav, szén-monoxid, szén-dioxid, karbonátok, cianid, stb is szervetlen. A túlnyomó többsége szervetlen anyag lehet sorolni oxidok, savak, lúgok és sói. A szervetlen anyag a szervezetben, főleg víz és néhány szervetlen ionok mint a Na +, K +, Ca2 +, Mg2 +, Cl-, HCO 3, SO42-, HPO42 - és így tovább. Lásd a "Bio-elemeket". Az emberi test tartalmaz szinte minden eleme a természetben, a szén, hidrogén, oxigén és nitrogén amelyekben főként szerves vegyületek formájában a többi közös elnevezése, a szervetlen (ásványi vagy hamu).

Ezért a szervetlen anyag főleg a: víz és a szervetlen sók, melyek sorolható víz: víz és a szabad víz, víz együtt fontos eleme a sejt szerkezete, szabad víz egy jó oldószer, közlekedési anyagok, reakció. Szervetlen sók osztható: ionok és vegyületek, ionok fenntartani a normális sejtek élet tevékenységét, a vegyület az intracelluláris vegyületek fontos eleme.


Egy pár:Ezüst Nanorészecske funkciók Következő:Szervetlen vegyület fejlesztése