Szervetlen vegyület lassú alkalmazás-fejlesztés

- Oct 25, 2017 -

Néhány szervetlen és fémorganikus vegyületek kvantitatív által meghatározott ultraibolya-látható abszorpciós spektrometriával sok éven át, de az abszorpciós spektrumok, szervetlen vegyületek és azok átalakulási folyamat sokkal kevesebb, mint a szerves vegyületek. Másrészt szervetlen vegyület a felszívódás mértéke, szervetlen ionok annyira gyengébb, abszorpciós spektrum lassúak, szervetlen vegyületek minőségi és mennyiségi elemzés során használandó. Jelenleg, a fő abszorpciós folyamat már ismert szervetlen vegyületek közé tartozik az F-elektron átmenet a lanthanide és az aktínium elem ionok között az F-pálya, szervetlen vegyület D-electron átmenetek között nem töltött D-pálya és a felesleges fém ionok, amelyek együttesen nevezik koordinációs mező átmenetek, és a díj migráció átmenetek szervetlen vegyületek.

Jelenleg több millió féle szerves vegyületek a természetben megtalálható, de csak mintegy 100.000 azok szervetlen. Ez azért van, mert a szén-dioxid-ragasztott szénatom át kovalens kötés. formájában egy hosszú szénlánc. Például szén és a hidrogén atomok formában sok féle szénhidrogének, mint például a metán, etán, propán, szervetlen vegyület és így tovább. Ez az egyik fő oka a szerves vegyületek széles skáláját. Mindenféle természetes szerves anyag ők általában álló néhány elemet, amellett, hogy a szén-dioxid-, szervetlen vegyület, szinte mindig, amely gyakran tartalmazó oxigén, nitrogén, hidrogén, és egyes is tartalmaz kén, foszfor és így tovább.

A heterogén jelenségek szerves anyag nagyon gyakoriak, de a szervetlen anyagok ritkák. Számos szerves vegyületet kell azonos kémiai és molekuláris súlya, de a fizikai és kémiai tulajdonságait, gyakran nagyban. Például etil-alkohol és a dimetil-éter molekuláris képlete c2h6o, szervetlen vegyület a relatív molekuláris tömeget 46.07, de ők két különböző kémiai vegyületek, mert az atomok a molekula különböző sorrendben vannak elrendezve.

Szilárd szerves anyag olvadáspontja nem magas, általában nem több, mint $number. 2 ~ 673.2K. Az erjedésért szerves anyag túlnyomó többsége is égett, szervetlen vegyület, amely szén-dioxid-át $literal a hidrogén és nitrogén-ba nitrogén CO2.

Atomok a szerves molekulák közötti kovalens kötés tulajdonsága nyilvánvaló. Ezért, a szerves anyag tartozik Nonelectrolyte, oldódik vízben és szerves oldószerekben, szervetlen vegyület jól oldódik és a reakció szerves anyag között gyakran lassú, és gyakran a katalizátorok használatát igényli.

Vannak sok szerves vegyületek a speciális élettani funkció, az az élet tevékenységek, a fuvarozó, a komponensek vagy a termékek, mint például a vitaminok, enzimek, hormonok és így tovább.


Egy pár:Ezüst Nanorészecske citotoxicitás mechanizmus Következő:Szervetlen összetett szerepe