Szervetlen vegyület erős oxidáló

- Aug 08, 2017-

Szervetlen vegyületek általában elŒrenyomott, vagy magasabb gyulladásra, szervetlen vegyület feloszlatását oldható, oldható, nehezen tűri, vízben oldhatatlan, de általában több, mint az Oldhatóság szerves anyag. Vannak azonban olyan sok féle szervetlen vegyületek, komplex, szervetlen vegyület van, nem lehet teljesen összefoglalni száma. A vizsgálatban az adott anyag kell kezelni.

Szerves vegyületek elsősorban nevezik (lánc) szénvegyületek (más, mint a szén-monoxid, szén-dioxid, karbonát, stb), köztük néhány egyszerű széntartalmú vegyületek. Szervetlen vegyület lehet elválasztani állatok és növények, szén, kőolaj, földgáz, de elsősorban mesterséges szintézise, szerint a molekuláris szerkezete, ez lehet osztani egyenes szénláncú vegyületek, a gyűrűs vegyületek és heterociklikus komplexek. A funkcionális csoportok szerint tagolódik szénhidrogének, alkoholok, aldehidek, savak és így tovább. Szervetlen vegyület összehasonlítva szervetlen, szerves vegyületek, általános illékony, olvadáspontja és forráspontja alacsonyabb, a lassú reakció, oldható szerves oldószerekben, vágás éget.

Szervetlen vegyületek általában nevezik szervetlen vegyületek kivéve (bio) szén-dioxid-, szervetlen vegyület, de is a szén-monoxid, szén-dioxid, karbonát, szervetlen vegyületek túlnyomó többsége sorolható szervetlen vegyület stb ba-oxidok, savak, lúgok és sói, négy kategóriában.

A nómenklatúra, szervetlen vegyületek célja, hogy tömör és pontos ábrázolása összetétele és szerkezete a nevű anyag. Ez a név az elem, szervetlen vegyület gyökér vagy kifejezni az összetétele, az anyag szervetlen vegyület, a "kémiai elöljáró" alap használatát igényli (a függvény a főnév) kifejezni a kapcsolatot az anyag minden egyes összetevő.

Színtelen, szagtalan gáz, savanyú, vízben (1:1 térfogat arány), része a szénsav keletkezése. A gázok szén-dioxid-alkáli-ipar és a cukor szakma, szervetlen vegyület használatos és használatos edzés az acél öntvények és a gyártás, az ólom és a fehér. El lehet égetni a szén, a felesleges levegőt vagy a márvány, mészkő, dolomit, kalcinálva vagy savas hatású, a mész, erjesztés és egyéb iparágak melléktermékek. Szén-dioxid-általában nem ég, és nem táplálja az égést, szobahőmérsékleten sűrűsége a levegőnél, valamivel nagyobb, fűtött bővítése gyűjtött a felső, gyakran használják a tűz oltóanyag. Szervetlen összetett szén-dioxid-egy zöld növények a fotoszintézis, amely a leggyakrabban használt, illetve az üvegházhatást okozó nélkülözhetetlen alapanyagai. Szilárd szén-dioxid, közismert nevén a száraz jég, egy csomó hőt, amikor a szublimált, szervetlen vegyület, hűtőközegként, mint a mesterséges csapadék, így használják, és gyakran használják a koreográfiát, hogy a füst képes felvenni.

Tiszta kénsav az egy színtelen és íztelen olajszerű folyadék, hő, nagy számú megszűnése magas forráspontú nehéz illékony sav, vízben oldható, szervetlen vegyület lehet keverni bármilyen arány vízzel. Kémiai tulajdonságai a vízfelvétel, szervetlen vegyület kiszáradás, erős oxidáció, illékony, sav és a stabilitás.

Hígított kénsav sav, színtelen szagtalan átlátszó folyadék. A kémiai tulajdonság a reakció a legtöbb fémek (aktívabb, mint réz)-oxid előállításához a megfelelő szulfát és a víz, szervetlen vegyület, és a savas ionok oxidációja gyengébb, mint a szulfát-ionok előállítására megfelelő szulfát és gyenge sav; reagál a lúgos reakciót előállításához megfelelő szulfát a hidrogén szervetlen vegyület, és a termelő a hidrolízis, fehérje, cukor és poliszacharid, azzal a feltétellel, a fűtés.


Egy pár:Silver Nano anyag termék jellemzői Következő:Szervetlen vegyület A nagyobb a szilárdság