Szervetlen vegyület A nagyobb a szilárdság

- Aug 16, 2017 -

Szervetlen szilíciumvegyületek cementkötésű tűzálló alkalmazások fejlesztése szilíciumvegyület cement tűzálló anyag vízállóság és savállóság miatt komplex műszaki feltételek, a projekt előtt és után a hő a savas és a víz közepes, vagy a hő, amikor a szerepe a savas közeg, szervetlen A tűzálló anyagot igénylő vegyületnek hőállósága és savas és vízállósága van. Szervetlen vegyület A vízben való tárolás után a különböző típusú és koncentrált savak vízzel szemben tűzálló mintája a vízben való tárolás után csökken, mint a sav tároló szilárdságában, mint a levegő kikeményedési szilárdságában.

Mivel a szilikát és a sav reakció között nincs hasonló a savban levő vízben, a szilikát gélt már nem hozza létre, hanem feloldja az oldható anyagot. A szervetlen vegyület nem szerkezeti, az intenzitás csökken, ellentétes a sav koncentrációja a magasabb tűzállóság is magasabb, jelezve, hogy a szerepe a sav és a szilikát megerősítése és javítása az erejét.

Nátrium-szilikát tűzálló magas hőmérsékleti teljesítmény, Szervetlen Összetett sav és vízállóság, valamint a természetben a nátrium-szilikát, a nátrium-fluoroszilikát-tartalom, aggregátum típusú, a gyártás szigorúan ellenőrizni kell. A nátrium-szilikát modulusa a tűzálló anyagok magas hőmérsékleti teljesítményén. A savas és vízállóság jelentős hatással, nagy modulusú, szervetlen savval és vízállósággal rendelkező szervetlen vegyületek, és a magas hőmérsékletű modulok alacsonyak, csökkenti ezeket a tulajdonságokat. Általában válassza ki a modulus jobb.

Külföldi és külföldi alkalmazások szervetlen szilícium vegyületek fejlesztése tűzálló, vannak kapcsolódó jelentések, az új technológia és az új anyagok továbbra is megjelenik az új szabadalmak. Szervetlen vegyület Javasolt termelés különböző ipari körülményekhez fejlesztették ki a környezeti tűzálló anyagok felhasználására a különböző iparágak igényeihez igazítva. A Magnézium Brick Co., Ltd. szervetlen vegyület ipari körülményeiben a kerámia kötésű korundszéntartalmú tűzálló anyagok gyártási folyamatát tanulmányozták és alkalmazták a gyakorlatban.

A szerves vegyületek elsősorban a szén (lánc) vegyületekre vonatkoznak (szénmonoxid, szén-dioxid, karbonátok és egyéb egyszerű szén-monoxidok) általában. Lehet növényi és állati, Szervetlen Összetett szén, olaj, földgáz és egyéb szétválasztás származik, de főleg szintetikus, A molekulaszerkezet lehet osztani egyenes láncú vegyületek, ciklizációs vegyületek és heterociklikus vegyületek. Szervetlen vegyületek A funkcionális csoportok szerint szénhidrogéneket, alkoholokat, aldehideket, savakat stb. Osztanak. A szervetlen vegyületekhez képest szerves vegyületek, általában illékonyak, alacsony forráspontúak, szervetlen oldószerben oldható szervetlen vegyületek éghetnek.

A szervetlen vegyületeket általában a szerves (szerves) szénatomoktól eltérő szervetlen vegyületekként említjük, de magukban foglalják a szén-monoxidot, szén-dioxidot, karbonátot, szervetlen vegyületet stb. A szervetlen vegyületek túlnyomó többsége oxidok, savak, Big class osztályokba sorolható.


Egy pár:Szervetlen vegyület erős oxidáló Következő:Ezüst-nitrát kémiai elemzés