Alacsony hőmérsékletű szinterezés magasan vezetőképes ezüst festék, rugalmas elektronika

- Jan 16, 2017 -

A csapat a reserchers naiv szintézis eljárás fejlesztés tartós, részecske-mentes és alacsony hőmérsékletű szinterezés ezüst szerves prekurzor (SOP) festék jelentés segítségével alacsony forráspont-enyhe szerves komplexképző ligandumok.
Example of a flexible-circuit film. Source: Patrick Mansell/PennStateAz úton előállított, szintetikus festékek változó szubsztrátok, mint például üveg, PET és PI spin-bevonat és a fúvóka jet nyomtatási módszerekkel volt nyomtatva.

Kiváló tapadás és a magas vezetőképessége

Mint a nyomtatott filmek voltak szinterezett alacsony hőmérsékleten (andlt; 90 ° C)-sima ezüst filmet, amelynek kiváló tapadást és átvezetésű eléréséhez. A SOP spin bevont film üveg 60 ° C és a fúvóka jet nyomtatott fólia PET lágyított szinterezett 75 ° c magas conductivities 1,07 × 106 engedett S/m és 2.74 × 106 S/m, illetve, amelyek csak egy rend a nagyság alacsonyabb, mint a tömeges ezüst (~ 107 S/m). Az ezüst filmek kapcsolódik fénykibocsátó dióda (LED) kiváló tapadást eró hajlító és csavaró a vizsgálat azt is kimutatta.

Egy pár:Digitális nyomtatás kész vezetőképes tinta célok teljes körű gyártás Következő:Hogyan vezető festékek fogyasztói kereslet kielégítése