Nyomtatott Electronics Piacelemzés Anyag szerint (Ink és szubsztrát), a technológia (tintasugaras, Screen, Mélynyomó, és anilintinták), az eszköz által (Display, Napelem, világítás, RFID, és mások), régió és szegmens előrejelzések, 2014-2025

- Mar 14, 2017 -

NEW YORK, február 27, 2017 / PRNewswire / - A globális nyomtatott elektronikai piac az előrejelzések szerint eléri USD 19150000000 2025, állítja egy új jelentés Grand View Research, Inc. Az erősödő kereslet a rugalmas elektronika alacsony gyártási költségek és a szükséges környezetbarát technológiák megnyitja az utat az egyre elterjedtebbé a technológiát.

Emellett a növekvő penetráció a tárgyak internete világszerte bizonyul elsődleges tényező húzza a nyomtatott elektronikai piac az előrejelzési időszakban. A folyamatosan növekvő igény a tárgyak internete a távközlési iparban fokozására a hálózat és teljesítményének optimalizálását együtt műveletek várhatóan meghajtásához a technológiák alkalmazásának az előrejelzési időszakban.

Számos technológiai fejlesztések és fejlődés kialakulásához vezetett különböző elektronikus szerkentyű és eszközök. A növekvő tudatosság és felhasználóbarát technológiák vezető mielőbbi elfogadásának innovatív termékek jelentősen.

Illetékes szereplők az iparág fektetnek nagyrészt a kapcsolódó K + F tevékenységek gazdagítása érdekében a termék-mappákat és lábukat a piacon. Végül elfogadták a hatékony és megbízható technológiák, mint a nyomtatott elektronika kiderült, hogy szükségszerű a gyártók szerte a világon. Ezért a nyomtatott elektronika várhatóan keresni méltó figyelmet az egész fogyasztói elektronikai ágazatban az előrejelzési időszakban.

A nyomtatott elektronikai piac kategóriába alapján szükséges anyagok, technológiák, valamint az eszközök, kezében egy nagy alkalmazás az előrejelzési időszakban. Az ázsiai-csendes-óceáni térségben hozzájárul a nagyobb kereslet a vezető tinták és feltehető, hogy a markolat, a becsült idő. Ezt az igényt akkreditált fokozott termelése a fogyasztói elektronika az egész régiós országok.

Ugyanakkor az észak-amerikai és az európai országok, például az Egyesült Királyságban, Németországban és Norvégiában magában foglalja a különböző szervezetek és egyesületek részt vesz a támogatása és a K + F fejlesztése a nyomtatott elektronikai technológia. Továbbá, az ázsiai csendes-óceáni térségben is várható, hogy tanúja legyen nagy a kereslet, amelynek eredményeként a vállalat fektetnünk fokozására tinta minősége, megbízhatósága és más vezető tulajdonságai.

A tipikus jellemzője az a tintasugaras technológia, mint a kevesebb tintát fogyasztás és anyagi veszteségek, a rugalmasság, a tömörség, és kevesebb beruházást vezető a technológia, hogy megtapasztalják egy figyelemre méltó gyors várható időtartama alatt. Továbbá kinyomtatott elektronikus RFID eszközök egy másik szegmens megfigyelni egy jelentős növekedése az előrejelzési időszak miatt igényes alkalmazás a csomagolás területén. Ezért kedvező hatást megerősítésére a globális nyomtatott elektronikai piac az egész világon.

További fontos megállapításai A jelentés arra utalnak:  

A nyomtatott elektronikai piac növekedését is akkreditált növekvő elfogadását tintasugaras technológia, a növekvő kijelző és nyomtatott RFID eszközök szegmensében.

A növekvő tudatosság tekintetében a természetes erőforrások elfogadásához vezető környezetbarát alternatívák, mint például elfogadását fotovoltaikus eszközök tovább tulajdonította technológia növekedést.

Vezetőképes tinták és a képernyő nyomtatási technológia a két szegmens meghatározó a teljes nyomtatott elektronikai piac alkotó jelentős részét.

Különböző szervezetek és egyesületek támogatása a nyomtatott elektronikai technológia az európai országokban, mint Németország és az Egyesült Királyság, alkotó egy jelentős részét 2015-ben.

A legfontosabb ipari résztvevők között:
Enfucell Oy, GSI Technologies, NovaCentrix, és a T-Ink, Inc. A nagymértékű bővítését stratégiákat követ az illetékes lejátszók aláírása partnerségek vagy forgalmazási megállapodások, fúziók és felvásárlások együtt gazdagítja portfóliójukat vállalkozás folyamatos K + F-re.Egy pár:Teen feltalálja a Dip, hogy tartsa távol Baktériumok Következő:Nyomtatott Electronics: RFID Sensor Platform és rugalmas funkcionális filmek gépi feldolgozása