Nyomtatott elektronika piac van várt-hoz elérni milliárd dolláros 65.0 2024; Intelligens csomagolási változások játék a versenytársak iránti kereslet | TMR

- Feb 08, 2017 -

Főbb szereplői aglobális nyomtatott elektronikai piacvan már versengés vezetés új termékek kifejlesztése, újabb technológiák, és a termék innováció végrehajtásának megtartani. Átláthatóság piackutatás megjegyzi, hogy a globális piacának vezető szereplője közül Samsung Electronics Co., Kft., a Xerox Corporation, a vékony Film elektronika ASA, Optomec Inc., és a Intrinsiq Materials, Inc. Ezek a cégek is elvárják, hogy a hangsúly a vállalatfelvásárlás és a stratégiai üzleti szövetségek továbbra is releváns, az erősödő verseny.

A kutatási jelentés szerint a globális nyomtatott elektronikai piac US$ 25,4 milliárd megér, 2015-ben, és várhatóan eléri egy értékelési US$ 65.0, 2024 végére. Az előrejelzési időszakban 2024 és 2016-ban a globális piac van várt-hoz egy CAGR-ból 11,0 % folyamatban.

Ázsia csendes-óceáni vezet a csomagolás, mint a feltörekvő gazdaságok folyamatosan nyomtatott elektronika állandó kereslet

Földrajzilag a globális nyomtatott elektronikai piac felosztható Észak-Amerika, Ázsia, Európa, Latin-Amerikában, és a Középkelet és Afrika. Ezek Ázsia csendes-óceáni van várt-hoz vezet a teletöm, az előrejelzési időszakban. Bár a vidék van várt-hoz tanú egy kisebb csúszás, ez még mindig szerez 36.0 %-os globális piaci részesedést 2024 végére. Feltörekvő gazdaságokkal, India, Kína és Japán prognosztizálható, hogy a nyomtatott elektronikai piacon, Ázsia csendes-óceáni egy lövés a karján, a közeli jövőben.

Minta PDF kap betekintést szakmai kutatási

Kiskereskedelmi és csomagolás szegmens ígér megingathatatlan növekedési előrejelzés időtartama

Alkalmazás, ami a globális piac metszet, a kiskereskedelmi, a csomagolás, autóipari, és az elektronika. Ezek, valamint a kiskereskedelmi csomagolás szegmens részesedése a legnagyobb a globális piac 2015-ben. A növekvő kiskereskedelmi ágazatban, és megváltozó észrevétel felé csomagolás várhatóan meghajtó ebben a szegmensben a globális piac az elkövetkező években. 2024 végét, a kiskereskedelmi és a csomagolás szegmens várhatóan a globális nyomtatott elektronikai piacon 34,5 %-os részarányt. A növekvő fogyasztói kereslet az okos csomagolási várhatóan kritikus szerepet játszanak a fejlesztés ebben a szegmensben. Technológiai fejlesztések és a fejlesztések, módszerek, a csomagolás is tett egy figyelemre méltó különbség a kiskereskedelmi és a csomagolás alkalmazása szegmens szárnyaló bevételek.

A globális nyomtatott elektronikai piacon, melynek hátterében a növekvő elfogadása nyomtatott elektronika szerves anyagokat. A felvétel, a szerves anyagok köszönhető költséghatékonyságuk nyomtatáshoz rugalmas jeleníti meg. Továbbá, a félvezető és lefolytatásának szerves anyagok, mint a polimerek és molekulák sokféle célra felhasználható. A növekvő nyomás csökkentése az energiafogyasztás, a negatív környezeti hatások és a anyagi veszteség is ösztönözte több gyártó nyomtatott elektronika szerves anyagok használata. A piac várhatóan tanú egy szeg-ban nyomtatott elektronika igénye, mint az ipar azt mutatja, érdeklődéssel a használat-ból nyomtatott elektronika bevont papírok teszik ki.

A szerves anyagok, hogy piaci lanyha

Bár a legfontosabb tényező vezetés a használat-ból nyomtatott elektronika szerves anyagok körül forog, vált egy tényező, hogy a féken van a piacon. A szegény rendelkezésre álló szerves anyagok jár a legnagyobb akadálya a globális piacon. Továbbá a szervetlen elektronika még mindig kereskedelmileg életképes, mint a szerves. Ezenkívül kimerítő kutatás szükséges szerves összetevők segítségével a gyártási folyamatok költsége is hozzáadja. Így a Magas üzemeltetési költségek és kevesebb rendelkezésre állás vagy a szerves anyagok várható akadályozza a globális piac az elkövetkező években.

Ez a felülvizsgálat alapja a átláthatóság Market Research jelentése, melynek címe: andquot;Nyomtatott elektronikai piacon - globális elemzés méret részesedésének növekedési trendek és előrejelzési 2016-2024.andquot;

Egy pár:IDTechEx kutatás új jelentést nyomtatott, szerves, rugalmas elektronika Következő:Vezető festékek 2017-ben: A következő nagy dolog