Nyomtatott Electronics: RFID Sensor Platform és rugalmas funkcionális filmek gépi feldolgozása

- Mar 17, 2017 -

Schreiner Printronix, Schreiner Group kompetenciaközpontjává nyomtatott elektronika, az "Innovation Showcase" a LOPEC Münchenben (Hall-B0) március 29. és 30., majd bemutatja a világ első: a nyomtatott RFID-érzékelő platform mely egy összetett címke elektromos funkciók . Segítségével nyomtatott vezető nyomok, a címke egyesíti a hőmérséklet és az első nyitás érzékelő egy NFC chip. Köszönhetően a lenyomatot NFC antennát, a chip lehet olvasni egy okostelefon erre a célra felszerelt. Kifejlesztett tekercsről tekercsre folyamatok, a megoldás kiválóan alkalmas automatizált feldolgozására.


Amikor a nyomtatott RFID-érzékelő platform tömíti a terméket csomagolja végez két alapvető funkcióit. Útján érzékelő folyamatosan méri és rögzíti a hőmérséklet az egész ellátási láncban a címke élettartamát. Egy nagyon vékony, hajlékony akkumulátor ágyazva a címke lehetővé teszi az ilyen hosszú távú adatok naplózása. Egy további beépített első nyitás érzékelő jelzi-e vagy sem a címke lett vágva át, hogy nyissa ki a dobozt, és a tartalmát ki lehet téve a szabotázs.


Más rugalmas és többrétegű fólia termékek az elektromos vezetőképesség, váltás, a mérési és ellenőrzési célokra, hogy bemutatjuk a LOPEC fülkében tartoznak a nyomtatott vezető nyomok, antennák, fűtőelemek, reflektorok, többfunkciós felhasználói felületek és más érzékelők. Ezek Schreiner Printronix megoldások többfunkciós is, és szállít a magas hozzáadott értéket. Alapján mélyreható know-how-nyomtatás ezüst és a szén, a szigetelés és furatba összeköttetések, Schreiner Printronix óta fejleszti nagy pontosságú tekercsről tekercsre történő nyomtatásra elektronika következetesen magasabb az elmúlt években.

Egy pár:Nyomtatott Electronics Piacelemzés Anyag szerint (Ink és szubsztrát), a technológia (tintasugaras, Screen, Mélynyomó, és anilintinták), az eszköz által (Display, Napelem, világítás, RFID, és mások), régió és szegmens előrejelzések, 2014-2025 Következő:Vezetőképes tinták 2017-ben: a következő nagy dolog,