A tudósok W.Va. főiskolák jelenlegi eredmények a gazdasági, a Közösség hatása kutatási projektek

- Feb 15, 2017 -

Dél-CHARLESTON, W.Va.– A főiskolák és az egyetemek szerte Nyugat-Virginia a tudományos professzorok vállalkozás kutatási projektek, amelyek hatással vannak az állam a Közösségek és a gazdaság.


Kedden a West Virginia University, a Marshall Egyetem, a Concord Egyetem és a West Virginia State University professzorok előadásokat munkájuk során a SZÁR szalon híd völgyben közösségi és műszaki főiskola, a Dél-Charleston.


Dr. Nánási Spitzer, a Marshall, dolgozik egy projekten, hogy foglalkozik ezüst nanorészecskék, és hogyan befolyásolja a gyermekek fejlődő agysejteket.


"Egy gyerek lehetett használó fogkefék, játékok használata, ki vannak téve, évek, vagy még évtizedek és a szintet is lesz magasabb és magasabb. Ez a kritikus időben az agy fejlődését, természetesen. Ha ezek a nanorészecskék az agy kiépítése és fejlődését, érintő, akkor ez aggodalomra ad okot,"magyarázta Spitzer.


A kutatások azt mutatják, Spitzer azt mondta, a sejtek másként viselkednek, és hogy ők cellás funkciót megváltozik, amikor a nanorészecskék vannak kitéve.


Dr. Brian Anderson, a Nyugat-Virginia Egyetem-Intézet, dolgozik egy projekten, amely magában foglalja a természetes gázok és hidrátok, termodinamikai modellezés és geotermikus rendszerek. Azt mondta, ezek a rendszerek segít, Nyugat-Virginia, és a világ, fejleszteni a megújuló és fenntartható energia új forrásai.


"Van a Nyugat-Virginia, a leg--bb hathatós szén égető erőmű, a nyugati féltekén, északra Morgantown Longview teljesítményen. Dolgozunk velük mi lesz a következő lépések az energiahatékonyság szén felhasználásának növelésére,"mondta Anderson.


A diákok már összeállt a professzorok, hogy kezét a tapasztalat. Anderson azt mondta, fontos, hogy magában foglalja a hallgatók a kutatás, úgy lehet elkészíteni, a karrier, és így is megtanítják a jövő generációi számára.


"Kell kérni őket, részt real world projektek a mi a kritikus fontosságú, mert a problémák és kihívások fejlődik minden nap, és minden évben, és a tankönyvek nem tud lépést tartani vele," mondta.


Spitzer azt mondta, a diákok tanulnak a vezetés és a kommunikáció, nem csak tudomány.


"Ők minden kap a saját projekt, nekik van, hogy kitaláljuk, a határidők, van talán felügyeletére vagy tanítani dolgokat, hogy más diákokkal, majd mennek a nemzetközi konferenciák és rendelkeznek, hogy a kutatás tudósok, PhD a szerte a világon," mondta.


Más előadók is, Dr. Joseph Allen fromConcord Egyetem és a West Virginia State University Dr. Sanjaya.


Allen kutatás középpontjában megértése földrengések őrzik mély hibája zóna. Sanjaya vezet egy aktív kutatási program design növények és a mikroalgák bioenergia és a tápérték.


Előadások kedden volt házigazdája a Nyugat-Virginia felsőoktatási politika Bizottság osztály a tudomány és a kutatás.

Egy pár:TMDC Nanoflakes teszi új típusú fotoszintézis Solar Cell Következő:Szűrés a fonalas gombák antimikrobiális ezüst nanorészecskék szintézis