Silver Nano anyag termék jellemzői

- Sep 08, 2017 -

Nano Silver a fémes ezüst, amit ideiglenes tákolmány a nanoméretű részecskék. Nano ezüst részecskék mérete körülbelül 25 nm-es, többnyire, escherichia coli, neisseria gonorrhoeae, chlamydia trachomatis és egyéb kórokozó mikroorganizmus több tucat erős gátlás és gyilkos hatása, és nem alakul ki rezisztencia. A nano-ezüstöt és fésült pamut szálak készült pamut zokni nagyon jó antibakteriális és anti-szagú hatása van.

A jó vezetőképesség nano silver részecskék is egy nagyon fontos pozíció, mikroelektronika. A felületi hatás és a quantum méret hatásai ezüst nanorészecskék van néhány különleges alkalmazások, mint a felület fokozott orvosi alkalmazása és Raman alkalmazás.

1. Nano silver egy ezüst por egyetlen anyag részecskékből kevesebb, mint 100 nm és általában 25 és 50 nm között.

2. nano silver teljesítménye közvetlenül kapcsolódik a szemcseméret.

A tanulmány megállapította, hogy a kisebb szemcseméretű, Minél erősebb a baktericid teljesítményét.

Termék jellemzői

Rövid távú mosás nem befolyásolja a funkcióját; Természetes szín, a szín, az alkalmazás nem érinti a festés után, teljesen helyettesíti az ólom, ón, hegesztés, hosszú távú használata antibakteriális nano silver körvonalazódik az a szervezeteket, amelyek a biológiai, káros hatással az emberi test betét és betét túl sok is van nyilvánvaló toxicitást, nano silver elpárologjon a környezetbe is hatással lesz az ökológiai, a környezetre jótékony hatású baktériumokat a szervezetben, a műanyag termékek-nanometer ezüst csapadék után már nem fog elpusztítani van a funkciója a sterilizálás, általánosságban a 3 hónap és fél év időtartamra használata sokáig lesz káros lehet a szervezetben, okoz mérgezési tünetet, fejődését fizikai.

Nanométer (nm) a legkisebb mértékegység, mikron következik, és egy nanométer egymilliomod egy milliméter, vagy millimicron, vagy billionths egy méter. Nano silver, az élvonalbeli nanotechnológia alkalmazását lesz silver nano, nanotechnológia, az ezüst, a sterilizálás képesség szerinti már minőségi ugrást, kevés tud termel erős fertőtlenítő hatása ezüst nanorészecskék lehet ölni, és több mint 650 különböző a baktériumok, percek alatt, széles spektrumú sterilizálás és minden ellenállás nélkül elősegítik a gyógyulás a sebet, sejtek növekedését, és javítja a sérült sejtek, egyéb mérgező hatását, azt is megállapította, nem kell a bőrreakciót stimuláció nélkül ez a széles körű alkalmazását a nano ezüst antibakteriális megnyílt az széles kilátások, a legutolsó nemzedék-ból természetes antibakteriális szer

Nanosize ezüst részecskék közvetlenül a baktériumok összeköt-val oxigén-anyagcsere enzim (SH), a baktériumok megfulladt a egyedülálló hatásmechanizmusa, az expozíció is megölte a legtöbb baktérium, gomba, penész, spórák és más mikroorganizmusok. Nyolc jelentős hazai hatóság tanulmány megállapította: a gyógyszer-rezisztens kórokozók, mint például az e. coli ellenállás, az ellenállás arany staphylococcus, pseudomonas aeruginosa ellenálló, kelés streptococcus, rezisztens enterococcus, anaerob baktériumok, mint például átfogó antimikrobiális aktivitás; Baktériumok, mint a staphylococcus aureus, escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, candida albicans és más G + g-szex kórokozók baktériumölő hatást gyakorol a közös baktériumok a forrázás és a felületre. Ez is birtokol egy erős baktériumölő hatása a chlamydia trachomatis és a nemi úton terjedő betegségek gonococcus.

Egy antibiotikum megölik körülbelül hat kórokozók, míg nanosilver lehet ölni több száz betegséget okozó élőlények. Gyilkos baktérium, gombák, trichomonids, ágak/chlamydia, gonococcus, baktericid, és anti-bakteriális rezisztencia baktériumok ugyanazt a hatást


Egy pár:Ezüst Nanorészecske magas tevékenység Következő:Szervetlen vegyület erős oxidáló