Ezüst nanorészecskék baktericid tulajdonságai

- Sep 15, 2017 -

Az ezüst pénzértéke alacsonyabb, mint az arany, de az ezüst orvosi értékét nem szabad alábecsülni a fertőzés kezelésében. Amikor az antibiotikumok meghibásodnak, a kolloid ezüst mutatja a hatását. Az orvos úgy véli, hogy a kolloid ezüst egy természetes szer, amely ellenállhat "több száz kórokozónak". A professzor bizonyítja, hogy az ezüst nanorészecskék képesek megöli az élesztőt, és különböző állapotokban jó gombaellenes képességgel rendelkeznek. A szájüregi fertőzések megelőzése hatékony.

Nano-ezüst részecskemérete körülbelül 25 nm, elsősorban az escherichia coli, a neisseria gonorrhoeae, a chlamydia trachomatis és más tucatnyi kórokozó mikroorganizmus erősen gátolja és megöli a hatását, és nem alakul ki ellenállás. A nano-ezüstből készült pamut zoknik és a fésült pamutszálak jó antibakteriális és anti-szag hatásúak.

funkció

Jó vezetőképessége miatt a nano-ezüst részecskék nagyon fontos szerepet játszanak a mikroelektronikában. Az ezüst nanorészecskék felületi hatása és kvantumméretének hatása bizonyos speciális alkalmazásokra, mint például a felületre javított Raman alkalmazás és az orvosi alkalmazás.

1. A nano-ezüst egy porszerű ezüst anyag, amelynek részecskemérete kisebb, mint 100 nm és általában 25 és 50 nm között van.

2. A nano-ezüst teljesítménye közvetlenül összefügg a részecskemérettel.

A vizsgálat megállapította, hogy minél kisebb a részecskeméret, annál erősebb a baktericid hatása.

A termék jellemzői

A rövid távú mosás nem befolyásolja működését; Természetes szín, szín, az alkalmazás nem befolyásolja a festés után, teljesen helyettesítheti az ólom, ón hegesztés, hosszú távú használata nano-ezüst antibakteriális képződik az organizmusok, amelyek letétet a biológiai, káros hatása az emberi test és a letét túl sok van még nyilvánvaló toxicitás, a nano ezüst, hogy elpárologjon a környezetre is hatással lesz az ökológiai, megsemmisíti a környezet kedvező baktériumok a szervezetben, műanyag termékek nanometer ezüst csapadék miután már nem a sterilizálás funkciója, általános a három hónap és fél év, hosszú ideig történő használata káros lehet a szervezetre, mérgezési tüneteket okoz, befolyásolja a fizikai fejlődést.

Antibakteriális tulajdonságok

A nanometer (nm) a legkisebb mértékegység mikron, és az egyik nanométer egy milliméter milliméter, millimikron vagy milliárdnyi méter. Nano ezüst, a használata élvonalbeli nanotechnológia ezüst nano, nanotechnológia, az ezüst sterilizáló képességének minőségi ugrás, kevés képes hatékony antiszeptikus hatása az ezüst nanorészecskék képes megölni több mint 650 fajta baktérium percben, széles spektrumú sterilizálás és ellenállóképesség nélkül elősegítheti a seb gyógyulását, a sejtek növekedését és a sérült sejtek kijavítását, toxikus hatások nélkül, nem találtak ingerlést a bőrreakcióra, ez a nano-ezüst antibakteriális széles körű alkalmazásával széles körben nyitott kilátások, a legújabb generációs természetes antibakteriális, sterilizáló ezüst nanorészecskék a következő jellemzőkkel bírnak:

Széles spektrumú antibakteriális

A nanocita ezüst részecskék közvetlenül a baktériumokba kapcsolódnak oxigén metabolizmus enzimmel (SH), a baktériumok elfojtják az egyedi hatásmechanizmust, az expozíciót a legtöbb baktérium, gombák, penész, spórák és más mikroorganizmusok megölik. A nyolc legfontosabb hazai hatósági vizsgálat szerint: a kábítószer-rezisztens kórokozók, mint pl. coli rezisztencia, arany staphylococcus, pseudomonas aeruginosa rezisztens, fester streptococcus, rezisztens enterococcus, anaerob baktériumok, például átfogó antimikrobás aktivitás; A baktériumok, mint például a staphylococcus aureus, az escherichia coli, a pseudomonas aeruginosa, a candida albicans és más G +, g-szex kórokozók baktériumölő hatást fejtenek ki a baleset és a sebfelszín közös baktériumaira. Ugyancsak jelentős baktericid hatása van a chlamydia trachomatis és a szexuális úton terjedő betegségek gonococcusára.

Egy antibiotikum hat kórokozót ölhet meg, míg a nanoszilver több száz betegséget okozó organizmust is képes megölni. A baktériumok, gombák, trichomonidok, ágak / klamidia, gonokokusz, baktericid hatás és az antibakteriális rezisztens baktériumok meggyilkolása ugyanolyan hatással bír!

Hatékony baktericid

A tanulmány szerint az Ag több mint 650 baktériumot képes megölni percek alatt. Ezüst nanorészecskék és patogén baktériumok sejtfalai / membrán kombináció után közvetlenül beléphetnek a baktériumokba, a gyors tiol és oxigén metabolizmus enzimbe (SH), az enzim inaktiválódásához, a légzési anyag metabolizálásához fojtva. A sterilizálás egyedülálló mechanizmusa lehetővé teszi a nanorészecskék számára, hogy alacsony koncentrációkban gyorsan megölik a kórokozó baktériumokat.

A permeabilitás erős

Az ezüst nanorészecskék szuper-permeabilitása gyorsan behatol a szubkután 2 mm-es sterilizációba, a közös baktériumokhoz, a baktériumokhoz, a baktériumokhoz és a gombákhoz, amelyek mély szöveti fertőzést okoznak, jó antiszeptikus hatást fejtenek ki.


Egy pár:Ezüst Nanorészecske kölcsönhatás Következő:Ezüst-nitrát hatás