Ezüst Nanorészecske kémiai kölcsönhatás

- Oct 25, 2017 -

Metál ezüst széles körben használják a mindennapi életben is különféle gyógyászati pakolások, ezüst Nanorészecske eredményeként a nanotechnológia áttörést, ezüst nanorészecskéket (a továbbiakban: AGNPS) tettek szert nagyobb haszonnal. De a növekedés a AGNPS alkalmazások különböző területeken elkerülhetetlenül vezet a nanorészecskék, aggodalmat, a környezeti biztonság és az emberi egészség fokozott veszélye. Ezüst Nanorészecske az elmúlt évben, kutatók van értékelni a mérgező AGNPS, és arra törekedett, hogy vizsgálja meg a sejt- és molekuláris toxicitás mechanizmusok.

Nano-anyagok adja meg a biológiai rendszer, a sejtek, a sejtszervecskék és a makromolekulák (például fehérjék, nukleinsavak, lipidek, szénhidrátok) egy sor nanorészecskék biomolekulák felület létrehozására. A dinamikus fizikai-kémiai kölcsönhatás, a kinetikai és a hő át a határfelületi területen érinti egyes folyamatok, mint a fehérje koronák, sejtkapcsolat, membrán zárt részecskék, ezüst Nanorészecske sejt felvételi és biocatalysis, amelyek biokompatibilitás és biológiai veszélyek a nanoanyagok meghatározása.

Agnps, ha az emberi szervezetben, néhány maradhat az eredeti célszövetet, de elvileg azok át lesznek szállítva keresztül a véráramba, vagy nyirokrendszeri ezüst Nanorészecske szét a szerv másodlagos célszervek, okozó meghatározott szervek vagy rendszerek válaszolni. A rágcsálók az agy, a máj, a lép, a vese és a here a fő másodlagos célszervek az egész test, függetlenül attól, hogy szóbeli, ezüst Nanorészecske intravénás vagy hasüregbe adott injekció kapnak, hogy Agnps. Ezt a mintát, terjesztési szerv azt sugallja, hogy a potenciális toxicitását AGNPS okozhat, neurotoxicitás, immunrendszer toxicitás, vesekárosító és reprodukciós toxicitás in vivo.

Citotoxikus reakciók, mint a reaktív oxigén, DNS-károsodás, intracelluláris enzim aktivitását, és apoptózis és elhalása, máj-toxicitás okozta az in vivo Agnps összefüggésbe hozták. Alapvetően ha a sejtek szembesülnek a kedvezőtlen körülmények között, ezüst Nanorészecske több egyensúlyi folyamatok kezdenek fenntartani a túlélés, a cella, amelyek közül az egyik autophagy. Ezüst Nanorészecske Autophagy lehet használni, mint egy kritikus sejt védelmi folyamat AGNPS toxicitás ellensúlyozására, de nem tart fenn autophagy tevékenység, kevesebb energia felhasználásával felfűthetők és elősegítheti az apoptózis és a későbbi májkárosodás.

Egyre nagyobb bizonyíték, hogy a fordítás-post módosítások, ezüst Nanorészecske különösen foszforiláció, képesek befolyásolni a génexpressziót és ubiquitin, határozza meg, hogy a tevékenység, illetve a fehérjék, hogy végre autophagy, és finomítsák autophagy összesítése fejlesztési. Ezüst Nanorészecske cellafeszültség növekedése vezethet összeomlása a módosított rendszer, vagy a nem specifikus módosítását élettani körülmények között nem fordul elő.

Ubiquitin már tekinteni, mint a gomb, hogy ellenőrizzék a fehérjék, az a folyamat, megalázó a fehérje által proteáz sorsát. Újabban ezüst Nanorészecske ott növekszik bizonyítékok a konjugált ubiquitin lánc határozza meg, hogy a szelektív autophagy.


Egy pár:Ezüst Nanorészecske kölcsönhatás Következő:Ezüst - nitrát A