Ezüst Nanorészecske ellenőrzési az ellenállás a növényi betegség

- Oct 10, 2017-

Bár a nanorészecskék hang, mint a legújabb felfedezések, ezüst Nanorészecske ez a kis szerkezet ténylegesen használták a több száz éves. A híres Lecorgus kupa (Lycurguscup), az év negyedik században, a római kézművesek által készített fel van szerelve két színű üveg, arany és ezüst nanorészecskék a kupa, és amikor a fény ragyog a kupa elölről meghintjük, ezüst Nanorészecske mutatja be egy zöld megjelenése, amikor a fény ragyog mögött.

A kor régi iparosok ezüst Nanorészecske kutatók óta mélyen tisztában nanorészecskéket. A potenciális felhasználása nanocsövek bioszenzorok és gáz-érzékelők tette az emberek különösen érdekli. Nanorészecskék felhasználásával készült fizikai és kémiai módszerekkel, amelyek jobb, mint a kémiai módszer, mert fizikai módszerekkel nem általában szerves szennyeződések. De a fizikai módon nehéz előállítani egy egységes méretű és elegendő számú nanocsövek.

Kocka alakú nem vas nanorészecskék legalacsonyabb energia felépítése, és akkor nem hivatkozhat az egyensúlyi termodinamika, hogy fontolja meg a saját közgyűlés ezen nanocsövek. Ezüst Nanorészecske helyett, Olst tudósok, irányítása alatt a professzor Mukhles Sowwan, kifejlesztett egy új módszert az úgynevezett irányított porlasztás inert gáz kondenzációs technológia vas nanocsövek előállítására. Először is ezüst Nanorészecske az argon fűtött ionizált plazma válni, és egy mágnes mögé a cél a kívánt anyag alakjának a plazma, és annak biztosítása érdekében, hogy az argon-ion cél a cél, ezért a neve "Magnetron". A végső vas atom ki a cél-, ütközést az argon atom és alkotó nanorészecskék a porlasztott. Ellenőrzésével, hogy a mágneses mező, ezüst Nanorészecske plazma pontosan szabályozható a kitűzött cél még nanocsövek előállítására.

Ezüst nanorészecskéket átmérője 5 ~ 100 Nano, körülbelül 1 ezrelék, emberi haj. Egyszer nanorészecskék permetezett növények, hogy védje növények gombás inváziók. Nanorészecskék is azt mutatják, a legkülönbözőbb módokon, hogy gátolja a gombák, minimalizálva az esélye, hogy a kórokozó előállító, ellenállás. Ezüst Nanorészecske mint a eredmény, kórokozókkal szemben ellenálló növény hatékonyabb ellenőrzésére használhatók.

Ezüst nanorészecskéket is tanulmányozták a különféle iparágakban, ezüst Nanorészecske-beleértve a gyógyszereket, diagnosztika, kozmetika és élelmiszer-feldolgozás. Sikeresen szerepeltek a seb kötszerek, élelmiszeripari csomagolás és fogyasztói termékek, például a textil és a lábbelik szagot termelő mikrobák megakadályozására.


Egy pár:Szervetlen vegyületnevezési irányelvek Következő:Silver Nano anyag termék jellemzői