Ezüst Nanorészecske citotoxikus mechanizmus

- Oct 13, 2017 -

"Nano silver" rövid "ezüst nanorészecskék," vagy "ezüst nanorészecskék," vagy "ezüst nanorészecskék," vagy "ezüst nanorészecskéket", vagy "ezüst nanorészecskéket". Bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, nagy ezüst az anyag felületén már ismert, a szerkezet az ezüst atomok lehet jelen a felszínen a tárgyi környezet, a lassú oxidáció és az oxigén a mentesít-ból szabad ezüst ion (Ag +), az ezüst ionok keresztül végül együtt bakteriális falak, kén, gátolja a baktériumok légzési lánc, öld meg a baktériumok tapadását az anyag felületén. Nagy ezüst anyagokhoz az oxidációs folyamat rendkívül lassú, és az összeg és a mentesít-ból ezüst ionok aránya nagyon alacsony.

"Nano silver" rövid "ezüst nanorészecskék," vagy "ezüst nanorészecskék," vagy "ezüst nanorészecskék," vagy "ezüst nanorészecskéket", vagy "ezüst nanorészecskéket". Bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, nagy ezüst az anyag felületén már ismert, a szerkezet az ezüst atomok lehet jelen a felszínen a tárgyi környezet, a lassú oxidáció és az oxigén a mentesít-ból szabad ezüst ion (Ag), az ezüst ionok keresztül végül együtt bakteriális falak, kén, gátolja a baktériumok légzési lánc, öld meg a baktériumok tapadását az anyag felületén. Nagy ezüst anyagokhoz az oxidációs folyamat rendkívül lassú, és az összeg és a mentesít-ból ezüst ionok aránya nagyon alacsony.

Nagy ezüst anyagok, mint a nanosilver felület is mentesít szabad ezüst ionok oxidálódik. Azonban mert a nanorészecskék a kis méretű hatás és a felületi hatás, a csökkenést a részecskeméret, a felület, az ezüst nanorészecskék rendszáma helyett az éles növekedése az belső atomicitás, végül az ezüst ion kiadás mértéke nőtt jelentősen; Egy időben, miatt a nagy részecske felszíni kiadás ezüst ionok, és a szemcseméret, kisebb, mint a vírusok, ezüst ionok, az ezüst nanorészecskék lehet, keresztül a közvetlen károkat okozhatnak a sejtmembránon, és a különböző sejtek felszínén , okozhat apoptózis vagy elhalása. A fent említett tulajdonságokkal, ezüst nanorészecskék volt lényegesen magasabb, mint, hogy ezüst ionok, de ugyanabban az időben, a nano silver a sejtekbe, és megállítani őket, sterilizáló hatása miatt okoz helyi magas koncentrációja ezüst ion-eloszlás határozott toxicitás a sejtek, szövetek és szervek és kárt okoz.

Nano silver citotoxikus mechanizmus főleg tartalmaz a következőkre: (1) hogy vagy maga az ezüst ionok a felszínen, az ezüst nanorészecskék lehet alkalmazni a sejtmembrán membrán protein aktiválja-e a jelátvitel, gátlás a sejtosztódás. (2) a magas koncentrációjú ezüst ionok a felszínen egy részecske, a mirigyben a sejtmembránok áthatolhatóságának sejtmembrán változások, eredmények-ban egy áram túlterhelés, és a kalcium ion oka az oxidatív stressz és a mitokondriális membrán változtatni; (3) megoszlása a citoplazmában, a részleges felszabadítás ezüst ionok koncentrációja okozta ható funkciója mitokondriális légzési lánc is károsodott, eredményező ROS, oka az oxidatív stressz és az ATP szintézis zavar, nano silver vezethet okoz DNS kár. (4) a citoplazmában nanosilver okozza a sejtciklus és apoptózis. (5) nanosilver indukáló a strukturális változások a különböző fehérjék által abszorpciós fehérje molekulák, mint a tevékenység az agy és az izom sejtek kreatin-kináz gátló. (6) miatt, hogy a folyamatos kibocsátás ezüst ionok a nano-ezüst, a citoplazmában a DNS-károsodás által okozott teljes mértékben javíthatók.

Számos tanulmány megerősítette, függetlenül expozíciós út, nanometer ezüst ezüst elemek, a szervek és szövetek mértékének jelentős növekedése vezethet, és hónapokig lerakódhat. A máj és a lép, a felhalmozódása a a legtöbb követi a vesében, így nyilvánvaló, máj, a vese toxicitás és immunotoxicitás. Másodszor nanosilver span több biológiai gátlást, beleértve a vér-agy, a vér here, a méhlepény és a bél nyálkahártyáját, ami egyértelmű központi neurotoxicitás, reprodukciós rendszert toxicitás és genetikus toxicitás.

Ezért mielőtt a kutatás alkalmazása az nanometer ezüst alkatrészek és egészségügyi ellátás fejlesztése, kell teljes mértékben megértsék a citotoxicitás ezüst nanorészecskék, és annak szükségességét, a klinikai alkalmazás, biztonsági és hatékonysági, teljes mértékben figyelembe véve a termék közegészségügyi hatása.


Egy pár:Silver Nano anyag termék jellemzői Következő:Szervetlen összetett alkalmazás-fejlesztés