Ezüst Nanorészecske dinamikus folyamat

- Sep 27, 2017 -

Fém ezüst széles körben használják a mindennapi életben és az orvosi ellátás. Ezüst Nanorészecske miatt az áttörést, a nanotechnológia, nano silver részecskék (a továbbiakban: AgNPs) tettek szert több hasznot. Azonban AgNPs a különböző területeken felhasználásának növekedése elkerülhetetlenül vezet a nanoméretű részecskék, amelyek a környezeti biztonság és az emberi egészség aggályaikat lehetséges kockázatának növekedéséhez. Az elmúlt években ezüst Nanorészecske kutatók értékelték a toxicitást, a AgNPs és arra törekedett, hogy vizsgálja meg a sejt- és molekuláris toxicitás mechanizmusok.

Amint AgNPs a szervezetbe, néhány maradhat az eredeti cél szövetek, de elvileg azok át lesznek szállítva keresztül a véráramba, vagy nyirokrendszeri, ezüst Nanorészecske juttatni a szerv másodlagos cél orgona, ami egy adott szerv, vagy szisztémás választ. Rágcsálók AgNPs, orális, intravénás, vagy hasüregbe adott injekció, adott bebizonyították, hogy az agy, máj, lép, vese, ezüst Nanorészecske és here túlnyomórészt másodlagos cél szervek a szervezetben. Ilyen szerv terjesztési minták arra utalnak, hogy a potenciális toxicitását AgNPs okozhat, neurotoxicitás, immunotoxicitás, vesekárosító és reprodukciós toxicitás in vivo.

Citotoxicitás, reaktív oxigén fajták, ezüst Nanorészecske DNS károsodás, változások intracelluláris enzim aktivitását és apoptózis és elhalása, máj-toxicitás okozta az in vivo AgNPs összefüggésbe hozták. Alapvetően ha a sejtek szembesülnek a kedvezőtlen körülmények között, ezüst Nanorészecske több egyensúlyi folyamatok kezdenek fenntartani a sejtek túlélését, amelyek közül az egyik autophagy. Ezüst Nanorészecske Autophagy működhet, mint egy cella védelem folyamat, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy ellensúlyozzák a mérgező AgNPs, de nem tart fenn autophagic tevékenység, csökkent energia, kíséri hozzájárulhat előfordulása az apoptózis és a későbbi máj a funkció károsodás

"Autophonic dagály" használják, hogy kifejezzék a autophagy után a dinamikus folyamat, először a formáció és érés a autophagosomes, majd autophagylosin fúziós, ezüst Nanorészecske és végül hidrolizált vízhólyag becsomagolt sejtes összetevők és a makromolekulák citoplazma felszabadulását. Ebben a tekintetben semmilyen megszakítás a sejt autophagy dagály a fenti lépések hibás. AgNPs nőttek, LC3-én LC3-II egy dózis-függő módon, és a felhalmozási p62 fehérje volt a dózis-függő. Ezüst Nanorészecske, ez arra utal, bár AgNPs aktiválja a autophagy, végül vezetnek autophonic dagály lét elzárt. Amellett, hogy a probléma a autophagy zavar RNP és apoptózis is gyarapodtak AgNPs expozíció után.

Egyre több bizonyíték azt sugallja, hogy poszt-transzlációs módosításokat, ezüst Nanorészecske különösen foszforiláció, képesek befolyásolni a génexpressziót és ubiquitination, határozza meg a tevékenységet és / vagy a teljesítő autophagy fehérjék összesítése és a finomhangoló autophagous dagály fejlesztése. Ezüst Nanorészecske fokozott sejt stressz vezet a poszt-transzlációs módosítás rendszer összeomlása, vagy nem specifikus módosítja, amely nem fordul elő, élettani körülmények között.

Ubiquitination már régóta figyelembe a legfontosabb, hogy a sorsa a fehérjék, amely a folyamat címkézés fehérjék leromlott a proteaszómák ellenőrzése. Újabban, ezüst Nanorészecske egyre több a bizonyíték arra, hogy konjugált ubiquitin láncok határozzák meg a szelektív autophagy.


Egy pár:Szervetlen vegyület ugyanazok Következő:Ezüst-nitrát oxidáló