Ezüst Nanorészecske funkciók

- Sep 01, 2017-

Silver pénzbeli értéke alacsonyabb, mint az arany, de a fertőzés kezelésére, ezüst gyógyászati értékét nem szabad alábecsülni. Ha az antibiotikum kudarc, kolloid ezüst, annak hatásától. Dr. Schauss John Hapkins Egyetem úgy véli, hogy a kolloid ezüst a természetes, hogy a gyógyszer "több száz kórokozók" nem tud ellenállni. Professzor Menriques Egyetem Minnan bizonyította, hogy ezüst nanorészecskéket tud ölni élesztő, különböző feltételek és jó gombaellenes képessége. Ez a hatékony megelőzése és kezelése a szóbeli fertőzés.

Silver monetáris értéke alacsonyabb, mint az arany; de a fertőzés kezelésére, ezüst gyógyászati értékét nem szabad alábecsülni; vészhelyzet esetén kolloid ezüst, nem csak több értékes, mint az arany, és hatékonyabb.

Ha az antibiotikum kudarc, a kolloid ezüst a hatása; antibiotikumok támadás a bél jó vagy rossz mikroorganizmusok, károsíthatják az immunrendszert. Antibiotikumok A egyedül álló minta fogékony-hoz baktériumok variáció. Valójában a visszaélés, az antibiotikumok és a súlyos előírások hiánya okozta baktériumok antibiotikumok elleni küzdelem. Ez egy általános probléma a kórházban.

Másrészt Dr. Alexander G. Schauss John Hapkins Egyetem azt állítja, hogy kolloid ezüst a természetes gyógyszer képes "több száz kórokozók"; sok orvos nem találta az antibiotikumok 1938-ban, és sok orvos használta fertőzés. Ma az emberek menj vissza ezüst, beleértve a bakteriális metamorfózis problémák kezelésére.

Orvosok kísérletezni ezüst nanorészecskéket gombás okozta szájüregi fertőzések kezelésére? Gombás fertőzések, Candida albicans és Candida glabrata okozta gyakoriak a fogpótlások; Rigó és fogászati szájgyulladás - egy nagyon fájdalmas fertőzés, amely érinti az emberek, akik viselnek fogsor 70 %-át vezet. Ezek kemény--hoz-élvezet orális fertőzések, mikroorganizmusok gyorsan képezik biofilm, és antibiotikumok ne öld meg ezek a gombák, de ténylegesen segítséget nyújtani nekik.

Professzor Mariana Henriques Minho Egyetem és kollégái tesztelt ezüst nanorészecskéket különböző méretű ezek a szájüregi fertőzések hatásainak elemzése és figyelni, hogy a potenciális képessége ezek a nanorészecskék az ellenük.

Henriques és kollégái a nyál is okoz a különböző kísérleti ellenőrzött környezetekben, miután a mesterséges biofilm a nyál, a megfigyelt változások a gombás fertőzések. Hamarosan találtak, hogy a méret nem fontos, minden körülmények között, ezüst nanorészecskék lehet hatékonyan ölni az élesztő. Ez a tanulmány egyértelműen határozza meg, hogy a gombaellenes tulajdonságokkal, ezüst, és a különböző folyamatok különböző szemcseméretű használható.

Ezüst nanorészecskéket új gyógyszerek listáján, és fel lehet használni, a kórházakban elővigyázatosságból. Ezüst jöhet a száját, hogy segít-val fogpótlás-hoz megakadályoz a biofilm növekedését. Henriques professzor úgy véli, hogy ezüst nanorészecskék lehet még hozzáadni fogsor, gombák és baktériumok, hogy a nő a szájban ellen védőréteggel termelni.

Funkciók

Nano-ezüst részecskék miatt a jó vezetőképesség, így, hogy elfoglalja a mikroelektronika területén egy igen fontos pozíció. Nano-ezüst részecskék felszíni hatások, a kvantumeffektusok mérete, stb., úgy, hogy azt is bizonyos különös célokra, például a felület továbbfejlesztett Raman alkalmazások, orvosi alkalmazások.

1. Nano silver az ezüst-szerű anyag, részecske méret kevésbé mint 100nm, általában 25-50nm között.

2. Nano silver teljesítmény és részecske mérete közvetlenül kapcsolódik.

A tanulmány megállapította, hogy a kisebb szemcseméretű, Minél erősebb a baktericid teljesítményét.

Funkciók

Rövid távú mosás nem befolyásolja a funkcióját; természetes színnel is telepíthető szín alkalmazása nem érinti a festés, teljesen helyettesíti az ólom, ón, hegesztés, hosszú távú használata antibakteriális nano silver keletkezik a szervezetben, ezüst lerakódás lesz biológiai, káros hatásai, túlzott lerakódás, és ott is lesz nyilvánvaló, mérgezés jelenség, nano silver illékony a környezet bizonyos hatása lesz az ökológia lesz megölni a környezet a hasznos baktériumok, műanyag termékek, a nano-ezüst csapadék után már nem sterilizálás funkció, az idő általában három hónap, vagy hat hónappal, hosszú távú használatát lesz káros a szervezetben, okoz a mérgezési tünetekről, fizikai fejlődést befolyásoló.


Egy pár:Szervetlen vegyület osztályozása Következő:A szervetlen említett szervetlen vegyület