Ezüst nanowire Skin-mérő hidratálás szintek

- Mar 06, 2017 -

Ag-nanowire-patch.jpg

Sportolók, katonák, bányászok, és még sokan mások is vízhiányos, esetleg helyezzük el őket, hogy halálos veszélyben. Monitoring hidratációs szintjét a szervezetben ki a területen továbbra is kihívást jelent, de a kutatók a North Carolina State University jöttek fel egy olyan technológia, amely bizonyítja, hogy egy következetes Keverővíz hidratálást.

A North Carolina State csapata épített vezeték nélküli bőr érzékelő, amely lehet csatolni, hogy a mellkas vagy a csukló, és hogy használ speciális elektródák ezüst nanoszálak felvenni a kis különbségek a bőr vezetőképessége, mint a víztartalma változik.

ag-sensor.jpg

Ahhoz, hogy egy szoros érintkezés a bőrrel, az elektródok anyaga egy rugalmas polimer. Ezzel vezető, miközben az elektródák rugalmas, ezüst nanoszálak vannak beágyazva polimer.

Az érzékelő eddig tesztelt bőr modelleket különböző hidratációs szintjét, és az érzékelő pontosan mérni azokat. A csapat is megváltoztatta a környezeti levegő páratartalma és a szenzor érintetlen maradt, hogy.

Vannak már néhány prototípus a készülék minden Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat könnyen olvasható az érzékelő kimenete egy közeli okostelefon.


Egy pár:Egyszerű maratás a létrehozása Balkezes és balkezes Nanostruktúrák Következő:Clariant Indított Nano Silver vezetőképes festék