Ezüst-nitrát kémiai analízis

- Jun 01, 2017-

Ezüst Nitrát Színtelen, íztelen átlátszó kristály vagy fehér kristály, keserű íz. Sűrűség: 4,35, olvadáspont 212 Shan, forráspont: 440 Shan. Az ezüst-nitrát gyógyszerek vírusellenes szereként használatosak, a csillogó, újszülött szemgyulladás megelőzésére és az állatgyógyászatra mint vírusra használják a kép, tükör, ezüst, rejtett és nem festett tinta, festés, porcelán, színezés, elefántcsont etching és fontos reagensek kémiai analízisére És helyi gyulladásos kezelés.

Állatkísérletek hemolitikus anémiához és tüdőödémához vezethetnek, ismételt kis dózisok ezüst injekciózást okozhatnak, vérszegénységet okozhatnak, csontvelő hyperplasia, ezüst-nitrát szöveti szervek előfordulnak ezüstös nyugtalanság, különösen a vese glomerulus szubsztrát ezüst nyugalom, vezethet a film megvastagodásához.

A rövid ideig tartó túlzott mértékű a bőr nyálkahártyájának stimuláló funkciója és a maró hatása a légzőrendszerben a károsodás előfordulása a bronchitis, a légúti nyálkahártya ezüst összetétele, az ezüst összetartás a conjunctivában először megjelenik, ezüst-nitrát tévedés után Az ezüst-nitrát, az emésztőrendszeri nyálkahártya maró hatású.

Bőr ezüst Nyugodt, közös kéz, alkar és más kitett részek, amelyek szürke és barnás fekete foltokat mutatnak, egyesek a bőr ezüst testének tűnnek, ezüst-nitrát, ez az ezüst csendes változás gyakran tartós, nem könnyű elhalványulni, A légzőrendszer krónikus hörghurut okozhat.

Ezüst-nitrát erős oxidálószer tűzveszélyes. Tűz vízzel.

Együttélünk a szerves anyagokkal, ezüst-nitrát, ha a fény fekete, ha van hidrogén-szulfid, függetlenül attól, hogy sötétednek-e a fények. Fűtéssel fel lehet bontani ezüstbe.

Miután az ezüst-nitrát rosszul szolgált, gyorsabban belélegzi a koncentrált sós vizet, és 2% -os klórozott nátrium-injekcióval mossa le a gyomrot, hogy ezüstklorid csapadék képződését és más tüneti kezelést eredményezzen. Ezüst-bőrt és szem nyálkahártyát, ezüst-nitrátot használhatunk nátrium-tioszulfát és vas-kálium-cianid keverék, helyi intradermális vagy conjunctival injekció, van egy bizonyos hatás.

Az ezüst-nitrát bomlása megakadályozása érdekében barna palackokban vagy könnyű tartályokban tárolható, alacsony hőmérsékleten, szellőztetés, messzemenően szerves és könnyen oxidálható az anyag, hogy megőrizze

Szivárgás esetén maszkokat és kesztyűt kell viselni. Öblítsük le vízzel, és ürítsük ki a hígított szennyvizet a szennyvíz rendszerbe.

Az ezüst-nitrátot ezüstvé alakítják, amikor a szerves anyag szürke és fekete színű lesz. A tiszta ezüst-nitrát fényben stabil, de a vizes oldatot és a szilárd anyagokat gyakran a barna reagenspalackban tartják a termék általános tisztasága miatt. Az ezüst-nitrátot ezüstre, nitrogénre, oxigénre és nitrogén-dioxiddá bontják, amikor 440 Shan-ra melegítik. A vizes oldat és az etanol oldat semleges reakcióval rendelkezik a lakmuszra, ezüst-nitrátra vonatkoztatva körülbelül 6 pH-érték. Forráspont 444 Shan (bomlás). Oxidáló. Szerves anyagok jelenlétében lásd a világosszürke vagy a szürke-fekete. Ezüst-nitrát reagensekkel reagálhat reakciók vagy koordinációs reakciók kiváltására (lásd a koordinációs vegyületeket). Például hidrogén-szulfid reakcióval, fekete ezüst-szulfid Ag2s kicsapással; Kálium-kromáttal való reakció, vörösesbarna króm-savas ezüst Ag2Crot kicsapása; Reakcióban nátrium-dihidrogén-foszfáttal, sárga ezüst-foszfát Ag3po4 csapadék képződik; Ezüst-nitrát reakció halogénionokkal, ezüst-halid agx csapadék képződésével. Alkalmas lehet lúgos hatású, barna, fekete oxidált ezüst Ag2o csapadék formájában és az oxálsavgyökér ion hatása fehér oxálsav ezüst Ag2C2o4 csapadék stb. Ezüst-nitrát reagálhat NH3, CN, Scn és így tovább, különböző koordinációs molekulákat képezve


Egy pár:Ezüst nanorészecskék széles körben használják Következő:A szervetlen vegyületek sok energiát termelnek Szervetlen vegyület A tiszta vízmentes nátrium-hidroxid fehér, félig átlátszó, kristályos szilárd anyag. A nátrium-hidroxid nagyon könnyen feloldható vízben. Szervetlen vegyület, az oldhatóság növeli a hőmérséklet növekedését, és feloldódhat nagy mennyiségű hőt. A vizes oldat abszorbens és krémes érzéssel rendelkezik, az oldat feltételezi az erős lúgos, az alkáliföld általánossága. Két fajta szilárd és folyékony nátrium-hidroxid: a tiszta, szilárd nátrium-hidroxid fehér, blokkos, pelyhes, szervetle