Ezüst-nitrát kémiai elemzés

- Jul 10, 2017-

Színtelen, íztelen, átlátszó kristály vagy fehér kristály, ezüst-nitrát-keserű ízű. Sűrűség: 4.35, olvadáspont 212 ° C forráspont: 440 ° C. használt fotózás, tükrök, ezüst-nitrát ezüst, aranyozott, a rejtett és a tartós festékek, foltok, porcelán, színezés, rézkarc, elefántcsont és a kémiai elemzés

Fontos anyagok, mint a víruskereső, astringents, újszülöttkori szemészeti profilaxis és állatgyógyászati felhasználásra, mint a seb és a helyi gyulladásos kezelés orvosilag használt ezüst-nitráttal.

Állatkísérlet vezethet hemolitikus anaemia és tüdő ödéma, ezüst-nitrát ismételt kis dózisú ezüst injekció, vérszegénységet okozhat, myeloproliferation, ezüst-nitrát szövet és organogenesis, különösen a glomeruláris membrán ezüst nyugodt, a membrán megvastagodása vezethet.

Rövid távú túladagolás a bőrön és a nyálkahártyákon volna egy stimuláló hatása és a korrózió, a légúti károsodásának hörghurut, ezüst-nitrát légúti Submucosus ezüst nyugodt, nyugodt megjelent a kötőhártya, miután figyelembe a ezüst ezüst nitrát emésztőrendszer nyálkahártya az korrozív hatású anyag.

Bőr ezüst nyugodt, ezüst-nitrát közös kézzel, alkar és más kitett alkatrészek, mutatja a szürke és a barna-fekete foltok, néhány ember jelenik meg, szisztémás bőr ezüst nyugodt, az ezüst-nitrát-ez a silver nyugodt változás gyakran tartós, könnyen elmúlnak, a hatása a légúti rendszer vezethet krónikus bronchitis

Ezüst-nitrát egy erős oxidáló szer, és veszélyben van a tűz. A tűz esetén a tűz.

És szervesanyag együttélés és az ügyet a fény lehet fekete, ezüst-nitrát-, ha a hidrogén-szulfid, vagy anélkül a fény fekete. Fűtés és ezüst kell forralni.

Bőr: Védőruhát bőrrel való érintkezés elkerülésére.

Szemek: a kémiai biztonsági szemüveg.

Belégzés:, Hogy megakadályozzák a túlzott bevitel ezüst-nitrát por vagy a keverék, légzőkészülék kell felszerelni.

Miután az ezüst-nitrát, ezüst-nitrát gyorsan belélegezve a tömény sós vízben, és 2 %-os nátrium-klorid injekció lassan gyomormosás, úgy, hogy a formáció, ezüst-klorid csapadék, valamint egyéb Tüneti kezelés. Bőr- és nyálkahártya ezüst nyugodt betegség, ezüst-nitrát lehet használt nátrium-tioszulfát és kálium-ferricianid keverék, helyi intradermális vagy Szubkonjunktivális injekció, bizonyos hatást.

Annak érdekében, hogy megakadályozzák a bomlás, az ezüst-nitrát, ezüst-nitrát lehet tárolt, barna üvegben vagy sötét tartályokban, alacsony hőmérséklet, szellőzés, ezüst-nitrát messze szervesanyag és könnyen oxidálódik az anyag megőrzése. Módszer: II osztály.

Előfordulása a szivárgás, védő maszkok és kesztyűt kell viselnie. Öblítse le vízzel, híg a szennyvíz

Ezüst-nitrát, szerves anyag szürke fekete, ezüst-nitrát bomlási ezüst esetében. Tiszta ezüst-nitrát stabil fény, de a termék tisztaságát hiánya miatt általában, szilárd és a vizes oldatban gyakran tartanak reagenst barna üvegben. Ezüst-nitrát melegítik 440 C ° és az ezüst, nitrogén, oxigén és nitrogén-dioxidra bomlik. Vizes oldata, és az etanol-oldat a Lakmuszpapíron semleges és pH-ját körülbelül 6 volt. A forráspont 444 ° c (bomlás). Nincs oxidáció. Szerves anyagok jelenlétében lásd a fény csak abban válik szürke- vagy szürkés fekete. Ezüst-nitrát reagál egy sor csapadék vagy koordináció szükséges reagensek (lásd a koordinációs vegyületek). Ilyen például a hidrogén-szulfid reakció, ezüst-nitrát a kialakulását fekete ezüst-szulfid Ag2S csapadék; a kálium-kromát reakció, a formáció, vöröses barna ezüst kromát csapadék Ag2CrO4; nátrium hidrogén foszfát reakció, a kialakulását sárga ezüst-foszfát a csapadék Ag3PO4; reakció a halogén ionok, ezüst-halogenid AgX csapadék formájában. Ezüst-nitrát, de is lúgos, barna fekete ezüst-oxid Ag2O csapadék; kialakulását szerepe a fehér ezüst oxalát Ag2C2O4 csapadék formájában oxalát-ionok szerepe. Ezüst-nitrát és NH3, CN-, SCN - és más reakciók, a különböző ionok képződése.


Egy pár:Szervetlen vegyület A nagyobb a szilárdság Következő:Ezüst-nitrát veszély ez