Ezüst-nitrát diszpergál és kicsapódik

- Aug 16, 2017 -

Ezüst-nitrát erős oxidáló, maró hatású, környezetszennyező anyagok. Ezüst-nitrát Néhány szerves anyaggal vagy kénnel, foszfor vegyes csiszolással, az ütközés éghető vagy felrobbanhat; ezüst-nitrát maró hatású. Miután a bőrt ezüst-nitrát oldattal festették, fekete foltok, ezüst-nitrát keletkezik, ami fekete fehérje ezüst képződésének köszönhető.

Színtelen, íztelen átlátszó kristály vagy fehér kristály, keserű íz. Sűrűség: 4,35, olvadáspont: 212 ° C, forráspont: 440 ° C. Fényképezésre, tükrökre, ezüst-nitrát ezüstözött, rejtett és nem elhomályosuló festékek, foltok, porcelán, színező,

A vírusellenőrző szerekként alkalmazott orvosi reagensek, az ezüst-nitrát-astringensek, az újszülött szemészeti profilaxis és az állatorvosi alkalmazás mint seb és helyi gyulladásos kezelés.

Az állatkísérlet hemolitikus anémia és tüdőödéma kialakulásához vezethet, ismételt ezüst injekció kis adagokban, vérszegénységet, myeloproliferációt, szöveti és organogenezist okozhat, ezüst-nitrát, különösen a glomeruláris aljzatmembrán ezüstös megnyugtatása a bazális membrán megvastagodásához vezethet.

Rövid ideig tartó túlzott bőrirritáció és maró hatás a légutakra, bronchitisre,

Analitikai kémia klorid ionok kicsapódásához, ezüst-nitrát ezüst-nitrát munkahivatkozás a nátrium-klorid oldat kalibrálásához. Más ezüstsók előállítására szolgáló szervetlen ipar. Az elektronikai iparágat vezetőképes ragasztók, ezüst-nitrát új gáztisztítók, A8x molekulasziták, ezüstözött és kesztyűs kesztyűk gyártására használják. Fényképészeti ipar fényképészeti filmek, röntgenfilmek, fényképészeti filmek és egyéb fényképészeti anyagok gyártásához. A galvanizáló iparág ezüstözött elektronikai alkatrészeket és más kézművességeket használ, és ezüst és ezüst anyagként is használható a tükrök és a termók számára. Az akkumulátoripar az ezüst és a cink elemek gyártására szolgál. Ezüst-nitrát gyógyszert fungicidként használják, korróziós szereket. Japán vegyipar a hajfestéshez és így tovább. Az analitikai kémia a klór, a bróm, a jód-cianid és a tiocianát meghatározására szolgál. [3]

Nem cianid ezüst, például ezüst tioszulfát ezüst, ezüstözött ezüst, ezüst imid diszulfid ezüst, szulfoszalicilsav ezüst bevonat és más fő só. Ezüst-nitrát Ez az ezüstion forrása. Az ezüst-nitráttartalom az ezüst-bevonó oldatban a vezetőképesség, a diszperzió és a csapadék aránya bizonyos hatást gyakorol. Az általános dózis 25-50 g / l.

Az ezüst-nitrát vizes oldatát redukálhatjuk szerves redukáló aldehiddel és cukrokkal. Tehát a reagens az aldehidek és cukrok tesztelésére szolgál. A klorid ion meghatározásához, ezüst-nitrát meghatározásához mangán katalizátor, galvanizálás, fotózás, porcelán színezés.


Egy pár:Különböző szervetlen vegyület Következő:Szervetlen összetevők és felhasználások