Ezüst-nitrát hatás

- Jun 15, 2017 -

Színtelen, íztelen átlátszó kristály vagy fehér kristály, keserű íz. Sűrűség: 4,35, olvadáspont 212 ° C, forrpont: 440 ° C. Ezüst Nitrát Ezüst-nitrát használják a fontos reagensek fotó-, tükör-, ezüst-, rejtett és nem gyengülő tinta, festés, porcelán, színező, Nitrát gyógyászat vírusirtó, fanyar, újszülött szemészet megelőzése és állatorvosi ellátás a sebek és a helyi gyulladás miatt.

Állatkísérlet hemolítikus anémia és tüdőödéma kialakulásához vezethet, ismételt kis dózisok ezüst injekciózással, vérszegénységhez, myeloproliferációhoz, szövetekhez és organogenesishez vezethetnek, különösen a glomeruláris aljzatmembrán ezüstös megnyugtatásához vezethet a bazális membrán megvastagodásához.

A bőr és a nyálkahártyák rövid távú felszívódása stimuláló hatást fejt ki és maró hatással van a bronchitis által okozott légúti károsodásra, a légzőszervi submucosalis ezüst nyugalomra, ezüstös megnyugvás először a kötőhártyán jelentkezik, ezüst-nitrát emésztőrendszer bevétele után a nyálkahártya maró hatású.

Bőr ezüst nyugodt, közös kéz, alkar és más kitett részek, amelyek szürke és barna fekete foltokat mutatnak, egyesek szisztémás bőr-ezüst-nyugtúnak tűnnek, ez az ezüst csendes változás gyakran tartós, könnyű visszaszorulni, a légzőrendszerre gyakorolt hatás Chronic hörghurut.

Ezüst-nitrát egy erős oxidálószer és tűzveszélyes. Amikor a tűz tűz.

És a szerves anyagok párhuzamos a feketék esetében, ezüst-nitrát, ha hidrogén-szulfid, fényes vagy anélkül fekete. Fűtéssel és ezüsttel bomlik le.

Bőr: A bőrrel való érintkezés elkerülése érdekében védőöltözetet kell viselni.


Szem: kémiai védőszemüveg.


Belégzés: Fel kell szerelni légzőkészüléket, hogy megakadályozzák az ezüst-nitrát por vagy annak keverékének túlzott bevitelét.

Az ezüst-nitrát felvétele után a koncentrált sós víz gyors inhalációjával és a 2% -os nátrium-klorid injektálásával lassan gyomormosást lehet végezni, ezáltal ezüstkloridos csapadék képződését és más tüneti kezelést. A bőr és a szem nyálkahártya ezüst csendes, használható nátrium-tioszulfát és kálium-ferricianid keverék, helyi intradermális vagy szubkonjunktív injekció, bizonyos hatást fejtenek ki.

Az ezüst-nitrát bomlása megakadályozása érdekében az ezüst-nitrát barna palackokban vagy sötét tartályokban, alacsony hőmérsékleten, szellőztetésen, messze szerves anyagban, könnyen tárolható a tartósítás során.

A szivárgás előfordulása védő maszkokat és védőkesztyűt kell viselni. Vízzel öblítsük le, és hígítsuk a szennyvizet a szennyvízrendszerbe.


Egy pár:Ezüst nanorészecskék baktericid tulajdonságai Következő:Szervetlen vegyületet tartalmazó vegyület