Ezüst-nitrát nincs szaga

- Aug 24, 2017-

Ezüst-nitrát, egy színtelen átlátszó kristály, vagy fehér kristályok. Nincs szaga. Tiszta a fény és a levegő nem nem változás fekete, de a jelenléte a hidrogén-szulfid vagy nyomkövetési szerves anyag elősegítheti a fotó-csökkentés, és fekete, olvasztott, miután a világossárga folyadék, kikeményedés után még mindig fehér. Fűtött 440 ℃, amikor a bomlás, az ezüst, nitrogén, oxigén és nitrogén-dioxid. Megszilárdulása fehérje. A klorid-ion, mangán katalizátor, galvanizáló, fotózás, meghatározása meghatározásához használható porcelán színezés.

Analitikai kémia a csapadék klorid ionok a ezrelékes ezüst-nitrát, nátrium-klorid oldat a kalibráláshoz. Szervetlen ipar más ezüst gyártásához sók. Az elektronikai ipar vezető ragasztók, új gáz tisztítóberendezéssel, A8x molekuláris sziták, ezüstözött és kesztyűs kesztyű gyártásához használják. Fényképészeti ipar részére fényképészeti film, x-ray film és fényképészeti film és más fényképészeti anyagok gyártása. A galvanizáló iparban használatos elektronikus alkatrészek és egyéb kézműves ezüst rel., és egy ezüst és anyag tükrök és thermoses is használják. Elem-iparág használatos, ezüst és cink akkumulátorok. Gyógyászatban felhasználható gombaölő, korrózió ügynök. Japán vegyipar, festés, haj és így tovább. Analitikai kémia segítségével meghatározható a klór, bróm, jód, cianid, és tiocianát.

Nem cianidalapú ezüst, mint ezüst-tioszulfát ezüst, ezüst, ezüst, ezüst imid diszulfid borítás, szulfoszalicilsavval acid ezüst rel. és más fő só. Az ezüst ionok a forrás. Ezüst-nitrát tartalom ezüst borítás megoldás vezetőképesség, a diszperzió és a csapadék mértéke bizonyos hatással van. Általános adagolási 25-50g/L.

A vizes oldatot ezüst-nitrát szerves reductant aldehidek és cukrok csökkenthető. Így ez a reagens, aldehidek és a cukor. Meghatározásához a klorid-ion, mangán katalizátor, galvanizáló, fotózás, meghatározása is használt porcelán színezés.

Ezüst-nitrát van egy bizonyos toxicitás, a szervezetet, hogy súlyos korrózió a gyomor-bél traktus, felnőtt halálos adag körülbelül 10 gramm. Fél letális dózis (egér, szájon át) 50mg/kg.

Baptista ezüst-nitrát tud okoz szigorú hasi fájdalom, hányás, véres széklet, és még a gasztrointesztinális perforáció történt. Bőr- és égéseket okozhat. Az áruk, a munkavállalók hosszú távú expozíció szisztémás ezüst gyógyszerek jelennek meg. Magában foglalja a teljesítmény: a szervezet bőr pigmentáció széles, szürke-kék vagy sekély kő színét; szem ezüst okozta szem károk; légúti ezüst nyugodt okozta krónikus hörghurut és így tovább.


Egy pár:Ezüst-nitrát veszély ez Következő:Ezüst-nitrát a kezelés