A kezelés ezüst-nitrátja

- Jun 28, 2017 -

Színtelen, ezüst-nitrát íztelen átlátszó kristály vagy fehér kristály, keserű íz. Sűrűség: 4,35, olvadáspont: 212 ° C, forrpont: 440 ° C. Ezüst-nitrát orvosi rendelő: ezüst, rejtett és nem hervadó festék, festés, porcelán, színező, Vírusirtó, fanyar, újszülött szemészet megelőzése és állatorvosi ellátás a sebek és a helyi gyulladás miatt.

Az állatokon végzett vizsgálat hemolitikus anémia és tüdőödéma kialakulásához vezethet, ismételt kis adag ezüst injekció, vérszegénységet, myeloproliferációt, szöveti és organogenezist okozhat. Ezüst-nitrát, különösen az ezüstös nyugalom glomeruláris aljzatmembránja, a bazális membrán megvastagodásához vezethet.

A rövid ideig tartó túladagolás a bőrön és a nyálkahártyákon stimuláló hatással és korrózióval jár, a légúti traktus károsítja a bronchitist, a légzőszervi submucosalis ezüstcsendet, az ezüst-nitrát ezüst nyugalom először megjelenik a kötőhártyán, az ezüst-nitrát emésztőrendszer bevétele után a nyálkahártya maró hatású.

A bőr ezüst nyugodt, közös kéz, alkar és más kitett részek, amelyek szürke és barna fekete foltokat mutatnak, egyesek szisztémás bőr-ezüst-nyugtúnak tűnnek, ez az ezüst csendes változás gyakran tartós, könnyű visszaszorulni, ezüst-nitrát hatással lehet a légzőrendszerre Krónikus bronchitishez.

Az ezüst-nitrát egy erős oxidálószer és tűzveszélyes. Amikor a tűz tűz.

És a szerves anyag együttes jelenléte a fény esetében lehet fekete, ezüst-nitrát, ha hidrogén-szulfid, fényes vagy anélkül fekete. Fűtéssel és ezüsttel bomlik le

Bőr: A bőrrel való érintkezés elkerülése érdekében védőöltözetet kell viselni.

Szem: kémiai védőszemüveg.

Belégzés: Fel kell szerelni légzőkészüléket, hogy megakadályozzák az ezüst-nitrát porának vagy keverékének túlzott bevitelét.

Az ezüst-nitrát felvétele után a koncentrált sós víz gyors inhalálásával és a 2% -os nátrium-klorid injekcióval lassan gyomormosást végezhet, ezáltal ezüstklorid kicsapással, ezüst-nitráttal és más tüneti kezeléssel. A bőr és a szem nyálkahártya ezüst nyugodt betegsége, használhatók nátrium-tioszulfát és kálium-ferricianid keverék, helyi intradermális vagy subconjunctival injekció, bizonyos hatást fejtenek ki.

Az ezüst-nitrát bomlásának megakadályozása érdekében az ezüst-nitrát barna palackokban vagy sötét tartályokban, alacsony hőmérsékleten, ezüst-nitrát szellőztetésben, ezüst-nitrátban messzemenően szerves anyagban és egyszerűen oxidálható a tartósítás során.

A szivárgás előfordulása védő maszkokat és védőkesztyűt kell viselni. Ezüst-nitrát Vízzel öblítsük le, és hígítsuk a szennyvizet a szennyvízrendszerbe.


Egy pár:Szervetlen vegyületet tartalmazó vegyület Következő:Ezüst nanorészecske környezetbiztonság