Ezüst-nitrát a kezelés

- Jul 31, 2017 -

Színtelen, íztelen, átlátszó kristály vagy fehér kristály, ezüst-nitrát-keserű ízű. Sűrűség: 4.35, olvadáspont 212 ° C forráspont: 440 ° C. használt fotózás, tükrök, ezüst-nitrát ezüst, aranyozott, a rejtett és a tartós festékek, foltok, porcelán, színezés, rézkarc, elefántcsont és a kémiai elemzés

A fontos reagensek orvosilag használt víruskereső ügynökök, ezüst-nitrát astringents, újszülöttkori szemészeti profilaxis és állatgyógyászati felhasználásra, mint a seb és a helyi gyulladásos kezelés.

Állat teszt vezethet hemolitikus anaemia és tüdő ödéma, ezüst-nitrát ismételt kis dózisú ezüst injekció, okozhat vérszegénységet, myeloproliferation, szövet- és organogenesis, ezüst-nitrát különösen a glomeruláris membrán ezüst nyugodt, lehet a membrán megvastagodása vezethet.

Rövid távú túlzott bőr irritáció és maró hatása a légúti, hörghurut,

Bőr ezüst nyugodt, közös kéz, alkar és más részeit, ezüst-nitrát mutatja a szürke és a barna-fekete foltok, néhány ember jelenik meg, szisztémás bőr ezüst nyugodt, az ezüst-nitrát-ez a silver nyugodt változás gyakran tartós, könnyen elmúlnak, a hatása a légúti rendszer vezethet a krónikus bronchitis.

Ezüst-nitrát egy erős oxidáló szer, és veszélyben van a tűz. A tűz esetén a tűz.

És a szerves anyag egymás mellett élés és az ügyet a fény fekete, ezüst-nitrát, ha a hidrogén-szulfid, vagy anélkül a fény fekete. Fűtés és ezüst kell forralni.

Ezüst-nitrát, szerves anyag szürke fekete, ezüst-nitrát bomlási ezüst esetében. Tiszta ezüst-nitrát stabil fény, de miatt a termék tisztaságát, nem elég, a vizes oldata és a szilárd gyakran tárolják a reagenst barna üvegben. Ezüst-nitrát melegítik 440 C ° és az ezüst, nitrogén, oxigén és nitrogén-dioxidra bomlik. A vizes oldata, és az etanol-oldat voltak a Lakmuszpapíron semleges, és volt egy pH-ja 6. A forráspont 444 ° c (bomlás). Nincs oxidáció. Ezüst-nitrát jelenlétében szerves anyag, lásd a fény csak abban válik szürke- vagy szürkés fekete. Ezüst-nitrát reagál egy sor csapadék vagy koordináció szükséges reagensek (lásd a koordinációs vegyületek). Ilyen például a hidrogén-szulfid reakció, ezüst-nitrát a kialakulását fekete ezüst-szulfid Ag2S csapadék; a kálium-kromát reakció, a formáció, vöröses barna ezüst kromát csapadék Ag2CrO4; Dinátrium hidrogén foszfát reakció, a kialakulását sárga ezüst-foszfát a csapadék Ag3PO4; a halogén ionok, egy ezüst-halogenid AgX csapadékot képező reakció. Ezüst-nitrát, de is lúgos, barna fekete ezüst-oxid Ag2O csapadék; kialakulását szerepe a fehér ezüst oxalát Ag2C2O4 csapadék formájában oxalát-ionok szerepe. Ezüst-nitrát, NH3, CN - SCN - és így tovább különböző összetett ionok formájában is reagál.

Analitikai kémia a csapadék klorid ionok, ezüst-nitrát a ezrelékes ezüst-nitrát, nátrium-klorid oldat a kalibráláshoz. Szervetlen ipar más ezüst gyártásához sók. Az elektronikai ipar vezető ragasztók, új gáz tisztítóberendezéssel, A8x molekuláris sziták, ezüstözött és kesztyűs kesztyű gyártásához használják. Fényképészeti ipar fényképészeti film, ezüst-nitrát x-ray film és fényképészeti film és más fényképészeti anyagok gyártásához. A galvanizáló iparban használatos elektronikus alkatrészek és egyéb kézműves ezüst rel., és egy ezüst és anyag tükrök és thermoses is használják. Elem-iparág használatos, ezüst és cink akkumulátorok. Ezüst-nitrát gyógyászatban felhasználható gombaölő, korrózió ügynök. Japán vegyipar, festés, haj és így tovább. Ezüst-nitrát analitikai kémia segítségével meghatározható a klór, bróm, jód, cianid, és tiocianát.


Egy pár:Ezüst-nitrát nincs szaga Következő:Ezüst-nitrát eljáró használata