Ezüst-nitrát oxidáló

- Oct 17, 2017 -

Ezüst-nitrát egyfajta kémiai termékek, elsősorban az ezüstözött, tükör, nyomtatás, gyógyszert és egyéb iparágak, ezüst-nitrát már oldódik a víz jellemzői, nincs színe, ezüst-nitrát nagy tisztaságú ezüst-nitrát, fény reakció viszonylag stabil.

Ha a klorid ionok, ionok bróm, jód-ionok, stb. Ezüst-nitrát fog reagálni, hogy vízben nem oldódik, oldhatatlan salétromsav ezüst-klorid (fehér csapadék), ezüst-bromid (világos sárga csapadék), Ezüst-jodid (sárga csapadék) és így tovább. Ezért gyakran használják teszt kloridionok megléte.

Éter és glicerin, kis mértékben oldódik vízmentes etil-alkohol, szinte oldhatatlan, koncentrált salétromsavban oldódik. A vizes oldat, gyengén savas. Ezüst-nitrát oldat tartalmaz nagyszámú ezüst ionok, így az oxidációs erősebb, és egy bizonyos maró, ezüst-nitrát orvosi felhasználás esetében a Granulálás szövet korrózió hyperplasia, hígítsuk fel az oldatot a szem fertőzés gombaölő. Miután olvadása, a világossárga folyadék még fehér megszilárdulása után.

Ezüst-nitrát be van kapcsolva a ezüst, ha szerves anyag lesz szürke és fekete. Tiszta ezüst-nitrát stabil, könnyű, de szilárd és a vizes oldatban gyakran tartanak reagenst barna üvegben miatt a termék általános tisztaságát. Ezüst-nitrát lebomlott ezüst, nitrogén, oxigén ezüst-nitrát- és nitrogén-dioxid 440 ℃. vizes oldatban és etanol-oldat van melegítve a Lakmuszpapíron semleges reakció, pH-értéke körülbelül 6. Forró pont 444 ℃ (bomlás). Oxidáló. Jelenlétében szerves anyag lásd: világos szürke, vagy szürke-fekete. Ezüst-nitrát képes reakcióba lépni egy sor reagensek csapadék reakciók vagy koordinációs reakciók (lásd a koordinációs vegyületek). Ilyen például a hidrogén-szulfid-reakció, a formáció, fekete ezüst-szulfid ag2s csapadék; reakció kálium-kromát, kialakulása a vörös-barna króm-sav ezüst Ag2cro4 csapadék; reakció nátrium-dihidrogén-foszfát, alkotó sárga ezüst-foszfát ag3po4 csapadékot; reakció a halogén ionok, ezüst-halogenid agx csapadékot képező ezüst-nitrát. Is lehet alkáli akció, űrlap barna fekete oxidált ezüst ag2o csapadék és oxálsav gyökér ion cselekvési forma fehér ezüst oxálsav Ag2c2o4 csapadék stb. Ezüst-nitrát tud reagálni, NH3, CN és scn-különböző koordinációs ionok formájában.

Az analitikai kémiában használatos csapadék klorid ionok, és a dolgozó standard ezüst-nitrát segítségével kalibrálhatja a nátrium-klorid oldatok. A szervetlen iparban használják, hogy más ezüstsókat. Az elektronikai ipar gyártásához vezető ragasztók, ezüst-nitrát új gáz, tisztító szerek, a8x molekuláris sziták, ezüst-oxid és a live-védőkesztyű használatos. Fényérzékeny iparágak használják, hogy a fényképészeti anyagok, mint a film-filmek, X-ray fényképészeti filmek és fényképészeti filmek. Elektronikus alkatrészek és egyéb kézműves ipar galvanizáló ezüst, de is nagyszámú tükrök és vákuum lombikra epehólyag ezüst anyag. Az akkumulátor ipari ezüst-cink akkumulátorok gyártására használják. Ezüst-nitrát gyógyszert használják baktériumölő és maró hatású szer. Napi vegyipari használt festék a hajat. Analitikai kémia segítségével meghatározható a klór, bróm, jód, cianid, és tiocianát.


Egy pár:Ezüst Nanorészecske dinamikus folyamat Következő:Ezüst Nanorészecske környezetbiztonsági