Ezüst-nitrát megerősítése szellőztetés

- Aug 08, 2017 -

Színtelen, íztelen, átlátszó kristály vagy fehér kristály, keserű. Ezüst-nitrát sűrűség: 4,35, olvadási pont 212 ℃, forráspont: 440 ℃. Képek, tükrök, ezüst-nitrát ezüst, rejtett és letörölhetetlen festékek, festés, porcelán, színezés, rézkarc, elefántcsont és a kémiai elemzés

Fontos reagensek, orvosilag használják vírusölő, összehúzó, ezüst-nitrátot újszülött szem gyulladás megelőzésére és állat-egészségügyi ellátás, a sebek és a helyi gyulladás.

Állatkísérletek vezethet hemolitikus anémia, tüdőödéma, ezüst injekció ismételt kis adag is okozhat vérszegénységet, csontvelő hyperplasia, szövetfeldolgozó és-tároló szervek fordul elő, ezüst nyugalmát, különösen a vese glomerulus szubsztrát ezüst nyugodt, ezüst-nitrát lehet a film megvastagodása vezethet.

Rövid távú, túlzott a bőrt membrán a stimuláció, és a maró hatás, ezüst-nitrát, hogy a légúti nyálkahártya sérülés megnyilvánulása a hörghurut, légúti nyálkahártya ezüst nyugalmát, az ezüst nyugalmát tűnik, a kötőhártya először tévesen után az ezüst-nitrát, ezüst-nitrát a gyomor-bélrendszer nyálkahártyáján a korróziót.

Bőr ezüst nyugodt, közös kezét, alkar és egyéb részeit mutatja a szürke és a barnás-fekete foltok, néhány ember jelenik meg a test, a bőr ezüst, ezüst-nitrát ezüst-nitrát ezüst nyugodt változás gyakran hosszú, nem könnyű-hoz fade, ezüst-nitrát a hatása a légzőrendszerre vezethet a krónikus bronchitis.

Ezüst-nitrát egy erős antioxidáns, a tűzveszély. Tűz és víz.

Folyó, a szerves anyag, ha a fény fekete, ezüst-nitrát-, ha a hidrogén-szulfid, függetlenül attól, hogy a fények sötétítésével. Bontható ezüst melegítéssel.

Miután az ezüst-nitrát tévesen szolgálnak, ezüst-nitrát, hogy gyorsan lélegezzük be a tömény sós vízben, és mossuk a gyomorban, ami 2 %-klórozott nátrium injekció, hogy a kialakulását ezüst-klorid csapadék és egyéb Tüneti kezelés. Ezüst-nitrát bőr és a szem nyálkahártya ezüst, lehet használt nátrium-tioszulfát és vas kálium-cianid keverék, ezüst-nitrát helyi intradermális vagy kötőhártya injekció, van egy bizonyos hatást.

Annak érdekében, hogy az ezüst-nitrát, a bomlás megakadályozására tárolható barna üvegben vagy fény-védelemmel ellátott tartályokban, alacsony hőmérséklet, szellőzés, messze szerves és könnyen oxidált anyagok. Rakodási mód: osztály (II.).

Ezüst-nitrát tartozik erős oxidáló szer, maró hatású anyag és a környezetszennyezés. Néhány szerves vagy a kén, foszfor vegyes, köszörülés, hatása lehet égetni vagy robbant; ezüst-nitrát az korrozív hatású anyag. Ha a bőr is festett ezüst-nitrát oldat, fekete foltok jelennek meg, ezüst-nitrát, amely ezüst fekete fehérje kialakulását.

Ezüst-nitrát van egy bizonyos toxicitás, a gyomor-bélrendszeri termelési súlyos korrózió, körülbelül 10 gramm, felnőtt halálos mennyiségű szervezetbe. A visszaélés, az ezüst-nitrát okozhat súlyos hasi fájdalom, ezüst-nitrát hányás, vér és még perforáció a gyomor-bél traktus. bőr- és égéseket okozhat. A munkavállalók, akik ki voltak téve a termék hosszú ideig lesz szisztémás ezüst-test betegség. Ezüst-nitrát megnyilvánulásai közé tartozik: A sokféle bőr pigmentáció, szürke-kék fekete vagy könnyű pala színű, szem sérülés okozta ezüst szemében, ezüst-nitrát légúti ezüst nyugalmát okozta krónikus hörghurut és így tovább.

Légmentes működését, erősíti a szellőzés. Az üzemeltetőnek kell viselniük, gumi kesztyűt és védőszemüveget elkerülésére csöpögött a bőrön.

Tárolja hűvös, jól szellőző helyen; Tűz és a hő. Kerülje a fény. Ezüst-nitrát hőmérséklet nem több, mint 30 ℃, 80 %-át meg nem haladó relatív páratartalom. Ezüst-nitrát a csomagolás kell lennie, zárt és nem nedves. kell könnyű (is) üzemanyag, ügynök, alkáli osztály, alkoholok, ehető vegyi anyagok elkülönített tárolására, csökkentése elkerülhető vegyes tárolása.


Egy pár:Szervetlen összetevők és felhasználások Következő:Ezüst nanorészecskés technológia