Diákok bemutassa képességeiket a tudomány

- Mar 24, 2017 -

Great Falls College MSU volt csomagolva kedden reggel, mint a Montana régió II. tudomány és gépipari vásár indult.

6-12. évfolyamon a gleccser, Gergő, Liberty, Teton, Pondera, kaszkád és Judith medence megye diákok csomagolt a folyosón, az iskola, a projekt, alaplapok és a prototípusok. Tizennyolc iskolák és több otthoni-iskolai tanulók képviselte.

Több mint 150 bírák sétált a kollégium quizzing 308 középiskolás diákok és 44 középiskolás diákok hipotézis következtetés, és minden, ami közötte.

Centerville hetedik földgyalu Cade Hutchins büszkén megmutatta a tornádó csövek, annak ellenére, hogy a hipotézis a melegvíz utazik keresztül a tornádó gyorsabb, mint a hideg víz, kiderült, hogy hibásak.

"Gondoltam, mivel a forró molekulák gyorsabban mozog a vízben, ez lenne gyorsabb," mondta Cade. "Megállapítottam, hogy a hideg molekulák voltak több szorosan csomagolt, így a víz volt sűrűbb és elsüllyedt. Ez olyan, mint hideg és meleg levegő vagy az óceán áramlatok."

Cade kialakított a projekt két szóda 32 uncia palackok, és egy vörös, műanyag palack-csatlakozó.

Cade használatos anyagok MacGyvering együtt az ő tapasztalatai Centerville barátait a NASA projekt. Ő segít létrehozni egy Szkafander, amely ellenáll a légüres tér.

"Azt hiszem, mikor leszek, akarok lenni egy mérnök."

B9326689574Z.1_20170314201824_000_GHVHNURQT.1-0.jpg

Leanne Frost, általános oktatás, az üzleti, a technológia és az átviteli osztály Great Falls College msu igazgatója azt mondta, ez az esemény célja, hogy kap izgatott terület diákok tudományos és mérnöki területeken.

"Ez egy nagyszerű lehetőség a diákok minden korosztály mutatja ki a lelkesedés, a tudomány," mondta fagy.

Emeleti Simms junior Avery Harris állt előtte neki falemez projekt tábla illusztrálja a legjobb módja annak, hogy tiszta orvosi berendezések, a betegek cisztás fibrózisban. Avery megkereste őt projekt szentimentális zár.

Avery's nagyapja támaszkodott orvosi berendezések, de gyakran tisztítani, hogy csak öblítés, és akkor hagyja. Avery képzelt el, ez a módszer azért utasítják el a baktériumok növekedését hatástalan volt.

Avery kezdett dolgozni a főiskola egy orvos, akinek a lánya cisztás fibrózisban. Ő volt bemutatott egy kihívás: Azt gondolhatnánk, milyen tisztítási módszer a leghatékonyabb, a betegek orvosi berendezések támaszkodnak?

Avery használt három különböző típusú baktériumok a kísérlet: E. coli, staph és pseudomonas aeruginosa-t. "Én mégis forralás után akar lenni a leg--bb hatásos," mondta. "Bebizonyosodott, hogy igaz legyen, de a legtöbb orvosi felszerelések műanyagból készült, és csak fel kell forralni, öt perc múlva kezd olvadni."

Ő is kísérletezett, az arany és ezüst nanorészecskék, hogy ha ők megakadályozná a növekedés. Ő arra a következtetésre jutott, hogy a baktériumok is működött, de nem állt meg mindet.

Sok diák csak annyi időt helyezett bemutató projektek, mint ők tett kísérletek lefolytatása. Táblák minden formában, méretben és színben illusztrált, a módszerek és a megállapítások, a szöveg, a fényképek és a térképek.

Amanda Nix, Sunburst, 7-12 tudomány tanár azt mondta, ez a tapasztalat nagyon fontos a diákok.

Nix "A Kereszttantervi," mondta. "Ők írás, kutató, bemutató és a tanulás új számítógépes programok, a tudomány."

Sunburst diákok dolgozott a projekteket szinte kizárólag iskola idő ahhoz, hogy minden tanuló volt ugyanazon a szinten, és a kísérletek teljes hozzáférést.

B9326689574Z.1_20170314201824_000_G8VHNUROH.1-0.jpg

Nix "Ez történik iskolai így támogatják egymást, és a tanárok van," mondta. "Ez szintek a játék mező minden diák, aki lehet, hogy nincs támogatás otthon."

Minden tudomány valós eszközök voltak írva a Sunburst diákok helyi szponzort.

A magas iskolai része a tudományos vásár szankcionálnak Intel nemzetközi tudományos és műszaki vásár. A jó iskola évfolyamon projekt vehetnek részt a nemzeti ISEF esemény a Los Angeles-ben, májusban lesz.

Kiosztásra került polgármester Bob Kelly.

A tudományos vásár továbbra is csütörtök, március 16-án, az általános iskolások részére. Ez kezdődik 8:30 órakor, és 14: 00-ig A Great Falls College MSU SZÁR klub szórakoztatják a közönség néhány tudományos kísérletek 11:15 órakor Majd az eredményhirdetés 13 órakor kezdődik
Egy pár:Katalizátor üvegáru teszi Metal Recycling Easy Következő:Tintasugaras nyomtatás segítségével intelligens és rugalmas hibrid áramkörök építése