VW New szélvédő tükrözi Heat, felenged Ice nélkül Végtelen vezetékek

- Mar 01, 2017 -

Azt hihetnénk, hogy a szélvédő technológia nem melegágya a kutatás, de a Volkswagen most megjelent egy új típusú szélvédőre, hogy foglalkozik néhány nagyon gyakori kérdéseket.


Volkswagen "klíma szélvédő" elbánik a látható fűtőelemeket rakott fűtött szélvédő. Ehelyett van egy vékony réteg elektromosan vezető belül ezüst laminált üveg. Maximum 400-500 watt végigfut a réteg, így olvad a jég. Vannak még további szálak alatt ablaktörlő megállítani őket a fagytól a pohár.

volkswagen-klíma-windscreen.jpg

Az előnyök túlnyúlnak télen. Hogy a vékony réteg ezüst, míg a láthatatlan lakók, egyfajta passzív hővédő pajzs, csökkenti a hő mennyisége, hogy belép a kabinba, amikor süt a nap. Volkswagen úgy véli, hogy képes csökkenteni a belső hőmérsékletet 15 fokkal több, mint a hagyományos üveg.

Ez a rendszer egy kicsit elegánsabb, mint a szokásos fűtött szélvédő akkor találkozhat, melyek mindegyike vékony izzószál vezetékek. Azok a vezetékek nagyrészt láthatatlanok, de bizonyos körülmények között válnak elég nyilvánvaló, és kissé bosszantó. A legtöbb Jaguar Land Rover járművek ilyen típusú szélvédőre.

Nem úgy tűnik, hogy ez a technológia jön az USA elég még. Úgy indul ki, mint egy lehetőség számos Volkswagen Euro-piaci járművek, beleértve a Golf , Golf Sportsvan, Tiguan , Sharan, Passat és Passat Variant. Induló ára 340 €, amely átalakítja a körülbelül $ 365, a cikk írásakor.Egy pár:Clariant Indított Nano Silver vezetőképes festék Következő:Elektrokémiai Készült Silver Nanoflakes És nanoszálak