3 nm Palladium nanorészecske alacsony hőkezelési hőmérséklet, használt hidrogén-érzékelővel vagy katalízis

3 nm Palladium nanorészecske alacsony hőkezelési hőmérséklet, használt hidrogén-érzékelővel vagy katalízis

3 nm Palladium nanorészecske

Termék részletek

ETEB Technology, az egyik vezető gyártó és szállító Kínában, most bemutatja a minőségi és megbízható 3 nm palládium nanorészecskék alacsony hőkezelési hőmérséklet, használt hidrogén érzékelők vagy a katalizátor. Üdvözöljük, hogy megvásárolja a minőségi ömlesztett termékek velünk, és egyedi megrendelések is szívesen látunk.


Szemcseméret: 3 nm
Hőkezelési hőmérséklet: kevesebb, mint 250 ℃


Alkalmazzák az elektronikus paszták, hidrogén-érzékelők és katalízis.


Például, az autógyártók használja palládium katalizátor a katalizátor az autóban, hogy a légszennyező molekulákat az autó kipufogó kevésbé káros. Nanorészecskék alkalmazásával palládium növeli a felület és százalékos platina atomok álló érintkező részt vevő molekulákat a reakció. Ez lehetővé teszi, hogy megússza kisebb mennyiségű palládium.

Palládium nanorészecskék már kimutatták, hogy hatékony katalizátorok a különböző kémiai reakciók. Például, a palládium nanorészecskék csökkentheti a platina, hogy kell használni, mint egy katalizátor üzemanyagcellák. Palladium költség nagyjából a fele, amit platina költségek, amelyek segíthetnek csökkenteni a költségeit üzemanyagcellák.

A kutatók azt is megállapították, hogy a palládium nanorészecskék lehet javítani a teljesítményét egy katalizátor. A laboratóriumi vizsgálatok azt találták, hogy a tüzelőanyag-cella egy olyan katalizátor alkalmazásával készülnek ezek a nanorészecskék generált 12-szer több áramot, mint egy, amelyek egy katalizátort a tiszta platina. A tüzelőanyag-cella is tartott tízszer hosszabb.

Palladium is javítja a teljesítményt a vas nanorészecskéket használnak, hogy tisztítsák meg szerves szennyezőanyagok felszín alatti vizekben. Hozzáadása palládium a vas nanorészecskék lehetővé teszi számukra, hogy hozzájáruljanak több elektront a reakciót, növeli a sebességet, amellyel a klórozott szénhidrogének, mint például a TCE leromlott.


Szemcseméret: 3 nm
Hőkezelési hőmérséklet: kevesebb, mint 250 ℃


Alkalmazzák az elektronikus paszták, hidrogén-érzékelők és katalízis.


Egy pár:Méret vezérelt szintézis 4Nm arany (Au) nanorészecskék Egyedi Optoelectronic tulajdonságai, alkalmazásuk Organic Photovoltaics, Érzékelési szondák terápiás szerek, Drug Delivery a biológiai és orvosi alkalmazások, elektronikus vezetékek és Katalízis Következő:Gyári közvetlenül ellátó 50nm magas tisztasági 99,99 % ezüst Nanorészecske

Vizsgálat