SF-130 Silver paszta szitanyomással és alkalmazott elektromos érintkezés membrán kapcsoló, billentyűzet, FPC Board

SF-130 Silver paszta szitanyomással és alkalmazott elektromos érintkezés membrán kapcsoló, billentyűzet, FPC Board

ETEB Technology, az egyik vezető gyártó és szállító Kínában, most bemutatja a minőségi és megbízható sf-130 Silver paszta szitanyomással és alkalmazott elektromos érintkezés membrán kapcsoló, billentyűzet, FPC Board. Üdvözöljük, hogy megvásárolja a minőségi ömlesztett termékek nálunk, és egyedi megrendelések ...

Termék részletek

ETEB Technology, az egyik vezető gyártó és szállító Kínában, most bemutatja a minőségi és megbízható sf-130 Silver paszta szitanyomással és alkalmazott elektromos érintkezés membrán kapcsoló, billentyűzet, FPC Board. Üdvözöljük, hogy megvásárolja a minőségi ömlesztett termékek velünk, és egyedi megrendelések is szívesen látunk.

Viszkozitás

alacsony rétegellenállás


SF-130 egy alacsony hőmérsékletű megszilárdult ezüst paszta tervezett membránnak kapcsolók.

Ez keresztül készítés ezüst, választott nagy molekulatömegű polimer gyanta, oldószer és segédanyag, módosítás kutatás, megoldotta therelation közötti nagy tapadású a film és a hő-szárítás, és a probléma közötti homogenizáció vékony-réteg és a változás film alakú.

Ez a termék jellemzői az alacsony hő-szárítási hőmérséklet (130 ° C), a rövid száradási idő (20 ~ 30 perc), az alacsony ellenállású, jó tapadás, kiváló kopásállóság és creasability.


Tipikus alkalmazás:


A membrán kapcsolók Nyomtatott antennák Rugalmas áramkörök RFI árnyékolásJellemző tulajdonságok

 


Teljesítmény

Szubsztrát

PET vagy PI fólia

szitán

200 ~ 300 poliészter / rozsdamentes acél képernyőn

Hőellenállás

85 ° C, 500h, R <10%

A nedvesség ellenállás

65 ° C, 95% RH, 500h, R <10%

kezelés

120 ° C @ 120s alagút infravörös kemencében + 130 ° C @ 30min

Viszkozitás: (Brookfield DV2T. LV4, 10 rpm, 25 ° C)

10000-25000cps

Sheet ellenállás

≤16mΩ / négyzetméter / mil

Tapadás

nincs hámlás (3M600 ragasztószalag * 60s, 135 fokos szögben, 10cn / s)

Keménység

≥2H (45 fokos szögben, nyomja gyógyítható felülete által ceruzával erejével 2 kg)

Heat / ciklus Ellenállás

RC fajlagos ellenállás-10% (- 20 ° C-80 ° C, 30 perc / ciklus) 100cycles

Rugalmasság

R / R <300% (vezető huzal 0,6 mm * 1000 mm, hajlítsa 2kg * 1 perc * 10times)

Test rugalmassági

PET-fóliára (100 um), vezető drót 0,6 * 1000 mm, hajlított 4-szer, infolding / 2 kg, out-hajtogató / 2kg, 1 perc / ciklus, vizsgálati RC ellenállás után 10 ciklusKözlemény a használat és tárolás

1. Óvintézkedések: Ez a termék tartalmaz szerves oldószerben. Lenyelve ártalmas belélegezve, vagy a bőrön át felszívódva. Használat után alaposan mosson kezet. Kerüljük a szemmel, bőrrel és ruházattal. Az edényzet légmentesen lezárva, amikor nem használják. Használjon megfelelő szellőzést. Kerüljük a gőz belélegzését. (Lásd ETEB anyag biztonsági adatlap jelenlegi biztonsági és elsősegély utasításokat.)

2. Ez a termék használatra készen szállítják, és így nem igényel hígítást, bár hígítható kevesebb, mint 2%, ha előnyös, túl sok vékonyabb befolyásolja közvetlenül teljesítményét paszta.

3. A vastag nyomtatási sort fölött 3 um, vagy azt eredményezheti paszta instabilitás.

4. Tárolja 4 ~ 25 ° C eltartható termék 6 hónapig képesítés alapján eredeti pecsét. Tartsa a fagytól.

 

Megjegyzés: A termék specifikáció nem fog állni a teszt eredményét a tétel paszta, a tényleges tesztelt eredménye paszta tétel teljesítési kell tekinteni az eredeti. Ha különleges követelmény, kérjük lépjen kapcsolatba ETEB Sales & marketing osztályon.
Egy pár:Ezüst paszta-SP1012 Következő:Méret vezérelt szintézis 4Nm arany (Au) nanorészecskék Egyedi Optoelectronic tulajdonságai, alkalmazásuk Organic Photovoltaics, Érzékelési szondák terápiás szerek, Drug Delivery a biológiai és orvosi alkalmazások, elektronikus vezetékek és Katalízis

Vizsgálat